Вести од светот
+12
Laba
reiter
OSA
YAS
Centarec
хан Ацо
Morski galeb
кнез
Arhimed
чучулига
punter ohrid
king
16 posters
Страна 3 of 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Re: Вести од светот
concrete напиша:кнез напиша:Ќе направат се што е во нивна моќ,а имаат огромна моќ, која се повеќе се зголемува, да не убедат дека причините се последици а последиците се причини.![]()
секоја моќ , мој кнезу завршие едноставно и лесно во судар со парче олово во челична кошулка со аеродинамичен облик , на надзвучна брзина ... СЕКОЈА!!!![]()
![]()
![]()

кнез- Posts : 688
Тие таму горе ... во орбитата ... не ги дочекаа пакетчињата од дома ...
An unmanned Antares rocket carrying supplies to the International Space Station exploded seconds after liftoff Tuesday evening in Wallops Island, VA. The damage is thought to be contained to the launch site, and so far no injuries are reported.
An unmanned Antares rocket carrying supplies to the International Space Station exploded seconds after liftoff Tuesday evening in Wallops Island, VA. The damage is thought to be contained to the launch site, and so far no injuries are reported.
king- Posts : 11073
Нешто се случува со католичката црква ...
..пред некоја година ... Дарвин беше рехабилитиран а сега ова...
..пред некоја година ... Дарвин беше рехабилитиран а сега ова...
Дими католичката црква ќе ги крштеваше и вонземјаните?
чучулига- Posts : 13528
чучулига напиша:Дими католичката црква ќе ги крштеваше и вонземјаните?
Па и тие се божји деца...
..створени според божјиот лик ...

Ехеееееј замисли колку поќе пари од крштевки. Не се наивни!
Има да цути бизнисот.
Има да цути бизнисот.
чучулига- Posts : 13528
Ако треба да вадиш костени од огин .... кого ќе повикаш ....
...се знае ... лошите онакви, такви ...Руси....
Што велесила ќе беше оваа америка ..кога нема спремна резервна ракета-носач ... на лагер ...
...се знае ... лошите онакви, такви ...Руси....
Експлодира американска карго ракета
Ракетата ја лансираше една од двете приватни компании со кои НАСА има договор; Русија успешно лансираше друга наместо неа.
http://mk.voanews.com/content/article/2500514.html
Што велесила ќе беше оваа америка ..кога нема спремна резервна ракета-носач ... на лагер ...
И оваа која експлодираш е копија на руска. X-cor има интересна историја, која сега нема да ја разглабаме , ама првиот помак према нешто кое после прерасна во моментов единствената американска алтернатива да лансира нешто у некаква орбита се случи кога ги купија залихите од магацин, една замашна количина за која онаа пијаницата Елцин им даде дозвола на серијата руски мотори РП-1 од 1960 за Ангара, проект кој е запрен.king2 напиша:Ако треба да вадиш костени од огин .... кого ќе повикаш ....
...се знае ... лошите онакви, такви ...Руси....Експлодира американска карго ракета
Ракетата ја лансираше една од двете приватни компании со кои НАСА има договор; Русија успешно лансираше друга наместо неа.
http://mk.voanews.com/content/article/2500514.html

Сега откако ги потрошија на основа на тој мотор ( течно гориво=кислород + керозин ) американциве праат свој...серија Мерлин...како ми се гледа со проблематичен успех. Но тоа ти е .., ракетен мотор принципиелно е едноставен , ама неверојатно комплициран за да го направиш таков да од 10000 лансирања 9998 одработи без да експлодира...

concrete- Posts : 7027
Романците избраа етнички Германец за претседател на Романиjа!!!!
хан Ацо- Posts : 333
алал нека им е. ние уште со егејци се ебаваме.
Centarec- Posts : 996
Вашиот премиер егеец,нашиот претседател егеец-нема спас од нивCentarec напиша:алал нека им е. ние уште со егејци се ебаваме.

Вашиот бре медал доби од грците.Поради заслугите за попречување на влезот на Македонија во ЕУ.хан Ацо напиша:
Вашиот премиер егеец,нашиот претседател егеец-нема спас од нив
YAS- Posts : 774
Грция нема потреба од союзник во Бугария за спречуванье на влезот на МК во ЕУ,вашиот егеец со антиквизацията доволно им врши работа на Грците.Може и за него да има медалYAS напиша:Вашиот бре медал доби од грците.Поради заслугите за попречување на влезот на Македонија во ЕУ.хан Ацо напиша:

Е можеби, ама засега Росен убедливо е прв на листата грчки платеници.
sega pa i "PU sram da vi e ke im praime na bugarite ",i oni ne poprecuvale za vlez u EU ...koj da vleze ? nie ?YAS напиша:Вашиот бре медал доби од грците.Поради заслугите за попречување на влезот на Македонија во ЕУ.хан Ацо напиша:
nema shansa vakva BAGRA koj saka ? ...a i bogami site bea ednoglasni :da se reshi imeto !!!...a vidi ovie od vlasta razbrale deka kletite grchishta i prokletite bugari NI GO POPRECHUVALE VLEZOT !!??..
OSA- Posts : 793
...ретко некаде , повеќе накај никаде.., не сум слушнал некој толку да си ја БАГРОСУЕ државата...кај да се свртиш се некој нешто закера, а да се погледнат у огледало од одма ќе сватат зошто за кур не ни ја бива државата.....
Е па ако не сакаат да им правиме ,,ПУ" нека престанат со обидите за бугаризација на Македонија и Македонците.И да не се прават недоветни во однос на ОМО Илинден.Стопати судот во Стразбур ја осуди Бугарија за кршење на правата на македонското малцинство.И најважно од се ,нека престанат да се солидаризираат со грците и да го условуваат влезот на Македонија во НАТО и ЕУ.OSA напиша:
sega pa i "PU sram da vi e ke im praime na bugarite ",i oni ne poprecuvale za vlez u EU ...koj da vleze ? nie ?
nema shansa vakva BAGRA koj saka ? ...a i bogami site bea ednoglasni :da se reshi imeto !!!...a vidi ovie od vlasta razbrale deka kletite grchishta i prokletite bugari NI GO POPRECHUVALE VLEZOT !!??..
Мислиш дека Грујо и компанија досега не се погледнале во огледало?И затоа не им е јасно дека поради нивното криминално владеење за кур не ни ја бива државата.....concrete напиша:...ретко некаде , повеќе накај никаде.., не сум слушнал некој толку да си ја БАГРОСУЕ државата...кај да се свртиш се некој нешто закера, а да се погледнат у огледало од одма ќе сватат зошто за кур не ни ја бива државата.....
poln pogodok ..YAS напиша:Мислиш дека Грујо и компанија досега не се погледнале во огледало?И затоа не им е јасно дека поради нивното криминално владеење за кур не ни ја бива државата.....concrete напиша:...ретко некаде , повеќе накај никаде.., не сум слушнал некој толку да си ја БАГРОСУЕ државата...кај да се свртиш се некој нешто закера, а да се погледнат у огледало од одма ќе сватат зошто за кур не ни ја бива државата.....
OSA- Posts : 793
...ако због грујо и компанија и нивното криминално владеење не ни ја бива државата тогаш је нешто труло у тој држави данској. Ти гарантирам дека ни 50 , а камо ли 100 дена не би опстанале тие у трула Данска, а пак тамошната данска влада би фатила уџум за недела дена од Македонија....YAS напиша:Мислиш дека Грујо и компанија досега не се погледнале во огледало?И затоа не им е јасно дека поради нивното криминално владеење за кур не ни ја бива државата.....concrete напиша:...ретко некаде , повеќе накај никаде.., не сум слушнал некој толку да си ја БАГРОСУЕ државата...кај да се свртиш се некој нешто закера, а да се погледнат у огледало од одма ќе сватат зошто за кур не ни ја бива државата.....
..затоа остај ти дал грујо се гледа или не у огледало , земи сепак ти погледни се дискретно и подразмисли...
од 5 метра квадрат 3 на 3 метра не може да погоди , а не па ПУН ПОГОДАК....OSA напиша:poln pogodok ..YAS напиша:Мислиш дека Грујо и компанија досега не се погледнале во огледало?И затоа не им е јасно дека поради нивното криминално владеење за кур не ни ја бива државата.....concrete напиша:...ретко некаде , повеќе накај никаде.., не сум слушнал некој толку да си ја БАГРОСУЕ државата...кај да се свртиш се некој нешто закера, а да се погледнат у огледало од одма ќе сватат зошто за кур не ни ја бива државата.....

Рекла казала приказни.Аргументи ни за лек.Остај што македонија не е Данска.Можеш да престанеш да релативизираш.Инаку јас слободно можам да се погледнам во огледало.Клептоманиве не се дојдени на власт со мој глас.Можеш ли ти да кажеш дека со чиста совест гласаш за Грујо?И со чиста совест да се погледнеш во огледало?concrete напиша:
...ако због грујо и компанија и нивното криминално владеење не ни ја бива државата тогаш је нешто труло у тој држави данској. Ти гарантирам дека ни 50 , а камо ли 100 дена не би опстанале тие у трула Данска, а пак тамошната данска влада би фатила уџум за недела дена од Македонија....
..затоа остај ти дал грујо се гледа или не у огледало , земи сепак ти погледни се дискретно и подразмисли...
Ама затоа можам да погодам у срж на проблемот.concrete напиша:
од 5 метра квадрат 3 на 3 метра не може да погоди , а не па ПУН ПОГОДАК....![]()
![]()

Страна 3 of 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32

» Интересно од светот
» Вести од ЕУ
» Нуркање, дома и по светот
» Закани во светот во 2015 година
» Фири и неговото сфаќање на светот
» Вести од ЕУ
» Нуркање, дома и по светот
» Закани во светот во 2015 година
» Фири и неговото сфаќање на светот