Серии, стари и нови
+3
Ацева
concrete
king
7 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 7 of 7
Страна 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Серии, стари и нови
Подигни бе VOL тоа фрекфренцијата на некои 3000 и кусур херца, не тука уживаш у пасторален живот на 700.......мега херциVOL напиша:...kako be lugje imaat vreme za serii
.."svaka cast"
mi se slucuva eden film da go gleam na dva , tripati, t.e ko serija, pogledaj pola saat, pa posle drugoto drug den I taka.
concrete- Posts : 7035
eight core na 4000 hz....
..плус оверклок....
..плус оверклок....
king- Posts : 11124
..не претерувај, замисли само еден VOL со неговата маса на такво забрзување...ќе биде ко десет слона у стаклена бавча...king напиша:eight core na 4000 hz....
..плус оверклок....
concrete- Posts : 7035
BBC ја емитуваше првата пилот епизода од новата серија (верзија) на
Doctor Who
Doctor Who
Препорачувам да се гледа Quantico...
... шпионажа, интриги, тероризам, перење мозок итн...
досега има една сезона од 23 епизоди и 18 од втората сезона...
... шпионажа, интриги, тероризам, перење мозок итн...
досега има една сезона од 23 епизоди и 18 од втората сезона...
Најглупа, најдетска, најнаивна..... серија ...
DC Comics на една купче ги туриле сите нивни „супер јунаци“ (Аrrow, Supergirl, капетан америка и лигата за правда, Atom, Flash, ... итн ... само уште ликовите од Марвел продукцијата им фалат )така да е и повеќе од глупо да се гледа таа склопотина од ликови .... па сето тоа уште и помешано се патување низ времето ... глупо, глупо да поглупо не може да биде....
DC's Legends of Tomorrow
DC Comics на една купче ги туриле сите нивни „супер јунаци“ (Аrrow, Supergirl, капетан америка и лигата за правда, Atom, Flash, ... итн ... само уште ликовите од Марвел продукцијата им фалат )така да е и повеќе од глупо да се гледа таа склопотина од ликови .... па сето тоа уште и помешано се патување низ времето ... глупо, глупо да поглупо не може да биде....
Почна третата сезона на 12 Мајмуни!
Друго ... налетав на трајлер од легендарната култна серија од 1990 година ... ТВИН ПИКС на Дејвид Линч која не држеше приковани пред телевизор ... ваљда ја има негде по торентите, решив по толку години пак да ја гледам .... малку да исплакнеме очи од денешниве МАРВЕЛ и ДЦ комикс срања ....
Друго ... налетав на трајлер од легендарната култна серија од 1990 година ... ТВИН ПИКС на Дејвид Линч која не држеше приковани пред телевизор ... ваљда ја има негде по торентите, решив по толку години пак да ја гледам .... малку да исплакнеме очи од денешниве МАРВЕЛ и ДЦ комикс срања ....
Кај нас веке се одамна започнати а сега и официјални од HBO започна седмата сезона на
game of thrones
... па, почетокот најавува бурна сезона и најверојатно конечна пресметка ...
game of thrones
... па, почетокот најавува бурна сезона и најверојатно конечна пресметка ...
Добра нова серија, на тема ... астероид иде на нас ...
MARVEL ... штанца серии...
... најнова им е
DEFENDERS
... Дердевил, Челичната тупаница, Лук Кејџ и Џесика Џонс на едно место, нормално и цела низа на заеднички споредни ликови ...
... најнова им е
DEFENDERS
... Дердевил, Челичната тупаница, Лук Кејџ и Џесика Џонс на едно место, нормално и цела низа на заеднички споредни ликови ...
Нова серија ...
.. по подолго време пак сме со Star Trek ... но овој пат настаните се десетина години пред првата оригинална серија
.. по подолго време пак сме со Star Trek ... но овој пат настаните се десетина години пред првата оригинална серија
Серијава растура ... Доктор Хаус не може ни вода да и носи ...
..досега се само 6 епизоди
..досега се само 6 епизоди
Уште една MARVEL-ова нова серија
PUNISHER
дејствието е после случувањата во истоимениот филм и после краткото појавување во серијата Дердевил ... и овде се среќаваат ликови од другите марвелови серии...
PUNISHER
дејствието е после случувањата во истоимениот филм и после краткото појавување во серијата Дердевил ... и овде се среќаваат ликови од другите марвелови серии...
Одлична серија... тек пред некој ден ја забележав.... а стигнала до четврта сезона...
preporacuvam, film za vecerva:
star dobar film , remek delo!
.....
star dobar film , remek delo!
VOL- Posts : 17150
Das Boot...
... е нова серија, е еден вид продолжение на истоимениот филм т.е. некој месец после случувањата во филмот, во лов е пуштена нова германска подморница ...
... е нова серија, е еден вид продолжение на истоимениот филм т.е. некој месец после случувањата во филмот, во лов е пуштена нова германска подморница ...
Стартуваше нова серија од франшизата Sвездени патеки, досега само три епизоди....
Star Trek - Picard
Star Trek - Picard
Foundation... SF серија според делата на Исак Асимов ... за наследството, царството и галаксијата....
... ни останува да видиме дали е екранизирана само првата книга или и другите....
... ни останува да видиме дали е екранизирана само првата книга или и другите....
Баба Јас/ тис/ Вас....
За мене... јали је Џејсон Мамоа или Двејн Д Рок Џексон.....
За мене... јали је Џејсон Мамоа или Двејн Д Рок Џексон.....
чучулига- Posts : 13528
Страна 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 7 of 7