Серии, стари и нови
+3
Ацева
concrete
king
7 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 5 of 7
Страна 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Серии, стари и нови
Нова серија
Луцифер
По којзнае колку години од протерувањето на Луцифер му здосадува во пеколот и решил да си земе малку одмор ....
... така ... го напушта пеколот и оди на Земјата .... а каде на друго место ако не во Америка 2015 година ....
.... серијата е лесна комедија ....
Понатаму ... почна и втората сезона на Марвеловата серија ... Агентот Картер ....
...инаку таа е женската на Капетан Америка ...
Луцифер
По којзнае колку години од протерувањето на Луцифер му здосадува во пеколот и решил да си земе малку одмор ....
... така ... го напушта пеколот и оди на Земјата .... а каде на друго место ако не во Америка 2015 година ....
.... серијата е лесна комедија ....
Понатаму ... почна и втората сезона на Марвеловата серија ... Агентот Картер ....
...инаку таа е женската на Капетан Америка ...
king- Posts : 11124
Rosemary and Thyme
убо, фино и лесно.... среќна сум шо ја најдов серијава
http://www.imdb.com/title/tt0377253/
убо, фино и лесно.... среќна сум шо ја најдов серијава
http://www.imdb.com/title/tt0377253/
чучулига- Posts : 13528
Заврши Falling skies... готово аш ..нема повеќе...
... заврши некако ептен на брзина ... на глупости и споредни дејствија губеа и по неколку епизоди а финишираа се набрзина само во една епизода ...
... јбг ..изгледа била предвидена за укинување ..па ај како така да ја завршат ...
... заврши некако ептен на брзина ... на глупости и споредни дејствија губеа и по неколку епизоди а финишираа се набрзина само во една епизода ...
... јбг ..изгледа била предвидена за укинување ..па ај како така да ја завршат ...
Ја изгледав
Ме бендиса и покрај површноста, недостатокот на длабина.... веројатно оти сум целната група на публика.
Ни од далеку блиску до Демиџис или Скандал ако нешто и такво имале во предвид во шо најискрено се сомневам.
Ме бендиса и покрај површноста, недостатокот на длабина.... веројатно оти сум целната група на публика.
Ни од далеку блиску до Демиџис или Скандал ако нешто и такво имале во предвид во шо најискрено се сомневам.
Започнаа новите сезони на
The Flash
марвеловите Agents of S.H.I.E.L.D.
и
Homeland
The Flash
марвеловите Agents of S.H.I.E.L.D.
и
Homeland
Заврши Continuum .... изгледа била пред укинување и на две на три ја завршија во една епизода...
Таман помислив дека Демоните на Да Винчи ја укинале вчера налетав на првите две епизоди од најновата трета сезона
....ја гледав првата имам впечаток дека им се потрошила имагинацијата, незнам каква е втората и тие после, ако ги има....king напиша:Таман помислив дека Демоните на Да Винчи ја укинале вчера налетав на првите две епизоди од најновата трета сезона
concrete- Posts : 7035
Добри се бе ...
...ааааа ...
... сега у најновата епизода .... она турцине ко исис ... прифати го алах или умри ...
...ааааа ...
... сега у најновата епизода .... она турцине ко исис ... прифати го алах или умри ...
Гледам ова седмава сезона на Дневниците на вампирите ....
...УПМ .. ко онаа драмата ... Чекајки го Годо ...
... сите зборат за главниот лик Елена а Елена нигде ја нема да се појави ...
...УПМ .. ко онаа драмата ... Чекајки го Годо ...
... сите зборат за главниот лик Елена а Елена нигде ја нема да се појави ...
Има еден куп нови серии ... за другите понатаму (откако ќе видам по некоја епизода)
Сега би за
The Man In High Castle
Дејствието е 20-тина години по завршетокот на втората светска војна ... но овој пат победници се Германија и Јапонија а Америка е поделена помеѓу нив (УФ ШТО БИ БИЛО УБАВО ДА Е ТАКА )
Сега би за
The Man In High Castle
Дејствието е 20-тина години по завршетокот на втората светска војна ... но овој пат победници се Германија и Јапонија а Америка е поделена помеѓу нив (УФ ШТО БИ БИЛО УБАВО ДА Е ТАКА )
Нова серија
првата сезона имаше само 6 епизоди
Into The Badlands
првата сезона имаше само 6 епизоди
Денојве ја гледам четвртата сезона и ми текна дека не знам дали сум ја препорачала, еве во секој случај
до каде е петтата , слушам снимена е и се држи на лед?????
Опаааа,,
Досие -Х по неколку години повторно се снимаат ...
..излезе првата епизода од продолжението на серијата
Досие -Х по неколку години повторно се снимаат ...
..излезе првата епизода од продолжението на серијата
.....таа агентката Scully се исцибрила.., што би рекла мајка ми..носето и станало прозирно....
Почнав да глеам прва епизода од една нова серија
Agent-X
и баталив у петта, шеста минута ....
... имено човек го рануваат у лево рамо се гледа локва крв на белите алишта, потоа се степуваат со пукачот и у следниот кадар на ранетиот локвата крв му е под десното рамо ...
... абе УПМ ... дилетанти ...
Agent-X
и баталив у петта, шеста минута ....
... имено човек го рануваат у лево рамо се гледа локва крв на белите алишта, потоа се степуваат со пукачот и у следниот кадар на ранетиот локвата крв му е под десното рамо ...
... абе УПМ ... дилетанти ...
Страна 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 5 of 7