Серии, стари и нови
+3
Ацева
concrete
king
7 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 6 of 7
Страна 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Серии, стари и нови
Па после првите две епизоди на
... изненади и впечаток е дека не очекува нешто сосем ново, ова по деценија и кусур пауза, продолжението на серијата зема нов правец, интригантно, тајанствено, јако и силовито тргна дејствието ... и нуди целосен пресфрт .... ништо не е како што било ...
The X-Files
... изненади и впечаток е дека не очекува нешто сосем ново, ова по деценија и кусур пауза, продолжението на серијата зема нов правец, интригантно, тајанствено, јако и силовито тргна дејствието ... и нуди целосен пресфрт .... ништо не е како што било ...
king- Posts : 11124
Оваа
Black sails
... тек сега во трета сезона ја приметив ... извонредна серија која се држи до сижето и не налепува епизода до епизода колку број да пополнат
Black sails
... тек сега во трета сезона ја приметив ... извонредна серија која се држи до сижето и не налепува епизода до епизода колку број да пополнат
Уште една нова серија на тема ...Ѓаволот е повторно меѓу нас!
За љубителите на вилењаци, тролови, гноми итн ...
... нова серија според романот на Тери Брукс
The Shannara Chronicles
... нова серија според романот на Тери Брукс
The Shannara Chronicles
Нова серија
Крај на детството
според истоименото дело на Артур Кларк.
Книгата е од седумдесетите години на минатиот век но во серијалов ради интересантност и актуелност дејствието е сместено во денешницава ...
...сега ни преостанува да уживаме во екранизацијата на тоа прекрасно дело или да го пцуеме сценаристот кој го поебал скроз-наскроз ...
Крај на детството
според истоименото дело на Артур Кларк.
Книгата е од седумдесетите години на минатиот век но во серијалов ради интересантност и актуелност дејствието е сместено во денешницава ...
...сега ни преостанува да уживаме во екранизацијата на тоа прекрасно дело или да го пцуеме сценаристот кој го поебал скроз-наскроз ...
Почна шестата сезона на Игрите за тронот .... (КОЈ ЛИ НАСЛОВ ЗА ОВА ШТО НИ СЕ СЛУЧУВА ДЕНОВИВЕ ... )
... УПМ ... уште у првата епизода заклаа два од главните ликови ... а онаа Дајнерис ја спремаат за у „манастир“ ....
... УПМ ... уште у првата епизода заклаа два од главните ликови ... а онаа Дајнерис ја спремаат за у „манастир“ ....
Аууууу ...последната сцена од најновата епизода на Игрите за тронот ....
neam ideja so da gledam.
nmav ni vreme, a koga imam malce vacuum ne znam so poprvo.
ima li nekoj predlog..?
da olesnam malce: moze I stari, od pred pola vek, I po moznost da ne se amerigovnarski, nesto posebno mi se odvratni denovive..
?
nmav ni vreme, a koga imam malce vacuum ne znam so poprvo.
ima li nekoj predlog..?
da olesnam malce: moze I stari, od pred pola vek, I po moznost da ne se amerigovnarski, nesto posebno mi se odvratni denovive..
?
VOL- Posts : 17150
12-те мајмуни во вторава сезона воодушевуваат .... јака приказна имаат ...
Филмот е основа .... т.е. ..темата за епидемијата и нејзиното решавање преку интервенции во времето ...
... понатаму ... и Grimm има „страшна“ завршница на сезоната...
... понатаму ... и Grimm има „страшна“ завршница на сезоната...
Тој де ...
И на Arrow му заврши сезоната ... тимот се распадна
И на Arrow му заврши сезоната ... тимот се распадна
...King што се дешава со Троновите оваа сезона ..занатски добро напраено , ама развлечено до зла бога и ништо посебно не се случува..изгледа само набадаат содржина и развој на работите...за сега се гуски у магла...
concrete- Posts : 7035
Шестава сезона на Game of Thrones ... е досадна ... нема покољи, нена секс нема ништо ... само некои сплеткарења како припрема за големо финале на сезоната или материјал за седмата сезона ...
Нова серија .... и так нормално ..уште еден MARVEL стрип јунак е екранизиран .... досега се 8 епизоди излезени
Eдна одлична серија .... и види чудо не е американска туку Данска ....
TRAVELERS
уште една серија на тема пат низ времето,... но овој пат патува само свеста ... т.е. се преземаат тела на луѓе неколку секунди пред да умрат...
..тема .а серијата ... спас на човештвото со интервенција во минатото ..
уште една серија на тема пат низ времето,... но овој пат патува само свеста ... т.е. се преземаат тела на луѓе неколку секунди пред да умрат...
..тема .а серијата ... спас на човештвото со интервенција во минатото ..
Aјдееее ... ко печурки после дожд, уште една нова МАРВЕЛ-ова серија
IRON FIST
IRON FIST
king напиша:Оваа
Black sails
Четвртата сезона воодушевува, интриги во интриги....
... не се знае кој на кого ...
.... од друга страна дава брутален опис на таканаречената „цивилизација“ која гледајки ја најновата историја ...во ништо не се променила .... само пакувањето е поинакво.
...kako be lugje imaat vreme za serii
.."svaka cast"
mi se slucuva eden film da go gleam na dva , tripati, t.e ko serija, pogledaj pola saat, pa posle drugoto drug den I taka.
.."svaka cast"
mi se slucuva eden film da go gleam na dva , tripati, t.e ko serija, pogledaj pola saat, pa posle drugoto drug den I taka.
VOL- Posts : 17150
Страна 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 6 of 7