[size=40]СМЕНЕТЕ ГО ИМЕТО, ЗА ВЛЕЗ ЌЕ ВИДИМЕ: Германија не дозволува влез на Македонија во ЕУ само со менување на името, ќе треба да исполнуваме и други услови![/size]