Сакам кажам, нема каде....
+2
concrete
чучулига
6 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: СТАРТ МАГАЗИН
Страна 3 of 12
Страна 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Сакам кажам, нема каде....
tramp ne e cist ama kurvari klingon za nego e eserihija koli
VOL- Posts : 17150
Доналд е bacillus anthracis
чучулига- Posts : 13528
pa ako e antraks, togas tesko na demokratite, ima da gi otrove bre
Доналдус Трампус е просветлување на американските џукели , како што самиот им вика : јас сум решение на вашиот проблем...чучулига напиша:Доналд е bacillus anthracis
Го гледав толку извиканиот сегмент околу неговата изјава за тоа муслиманскиот фундменталист , неговата жена у кафез и синот кој наводно загинал убивајќи муслимани за американска сметка.. Таткото ни срам ни перде извлекува поени и мафта со амерички устаф на смрта на својот син загинат за ГОЛЕМОТОНИШТО при што во име на тоа ништо сигурно зацрнил којзнае колку невини.. Го прашува мафтачот со устав Трампа.., а што он жртвувал за америка.... ???
Одговорот е со космичко филозовско ниво : сум вработил иљадници , сум изградил прекрасни зданија,итн.итн.итн...т.е сум работел ден и ноќ .... наместо само да уживам у животу...илити да носам влечки и правам одгајам синови со жена која е само а расплод...за да ги пратам да убиваат.
Само треба малку повеќе од замастен мозок за да се свати што Трамп кажува...
Последната промена е направена од concrete на Саб Aвг 06 2016, 15:10. Мислењето е променето 1 пати
concrete- Posts : 7035
@VOL
не бира то - покрај сувото гори и сировото.
номинирај го за награда за животно дело.concrete напиша:Доналдус Трампус е просветлување на американските џукели , како што самиот им вика : јас сум решение на вашиот проблем...чучулига напиша:Доналд е bacillus anthracis
Го гледав толку извиканиот сегмент околу неговата изјава за тоа муслиманскиот фундменталист , неговата жена у кафез и синот кој наводно загинал убивајќи муслимани за американска сметка.. Таткото ни срам ни перде извлекува поени и мафта со амерички устаф на смрта на својот син загинат за ГОЛЕМОТОНИШТО при што во име на тоа ништо сигурно зацрнил којзнае колку невини.. Го прашува мафтачот со устав Трампа.., а што он жртвувал за америка.... ???
Одговорот е со космичко филозовско ниво : сум вработил иљадници , сум изградил прекрасни зданија,итн.итн.итн...т.е сум работел ден и ноќ .... наместо само да уживам у животу...илити да носам влечки и правам одгајам синови со жена која е само а расплод...за да ги пратам да убиваат.
Donald Tramp e vo rodninska vrska so Chuck Norris. pa sega vidi ti..чучулига напиша:@VOL
...нема потреба , ќе се номинира самиот..., покрај тоа веројатно ќе лапне и Нобелова за мир...чучулига напиша:номинирај го за награда за животно дело.concrete напиша:Доналдус Трампус е просветлување на американските џукели , како што самиот им вика : јас сум решение на вашиот проблем...чучулига напиша:Доналд е bacillus anthracis
пред или после прицнувањето на копчето?concrete напиша:...нема потреба , ќе се номинира самиот..., покрај тоа веројатно ќе лапне и Нобелова за мир...
Tramp e resenie za site problem vo sanatoriumot.
svetot ke zdivne.
Toj za mene e Berluskoni-2
svetot ke zdivne.
Toj za mene e Berluskoni-2
...тој колку гледам праи шкарпа-т.е заштитен насип...
..spored negova procenka, t.e. isturi kaj ke ti se vidi najlesno...
....зависи дал е глуп или има малку поише акл... Ако договорил со општина бетинскиот шут да го истура вака за добробит на локалната заедница ...,дури може и некоја пара да земе . Во спротивно , ако го начекаат , а нема вујко владика или ајатолах...наебал...VOL напиша:..spored negova procenka, t.e. isturi kaj ke ti se vidi najlesno...
Дефинитивно најлош дилер на компјутери и делови за нив се амц ....
...бофл (навидум ефтина) роба на тони ...
...абе скоро се што сум од таму зел испаѓало да во рок од два три дена го рекламирам ... и заменувам ....
...изгледа го собираат ѓубрето од негдека ...
..од сега натака ...нивните продавници во широк круг ќе ги заобиколувам ...
...бофл (навидум ефтина) роба на тони ...
...абе скоро се што сум од таму зел испаѓало да во рок од два три дена го рекламирам ... и заменувам ....
...изгледа го собираат ѓубрето од негдека ...
..од сега натака ...нивните продавници во широк круг ќе ги заобиколувам ...
king- Posts : 11124
Koj tie kriv koga neslishash koga ti zboram
gestapo- Posts : 175
ete ti de, aj sea, koj ti e kriv
Херр Гестапо Оберштурмфирерр..во ду бист херр, сие вермиссен...gestapo напиша:Koj tie kriv koga neslishash koga ti zboram
^
saka da kaze,prevedeno, nema lezet u kafe bez lokum.
saka da kaze,prevedeno, nema lezet u kafe bez lokum.
Пушти го бе ...тој пола време така тресе а пола појма нема што збори...VOL напиша:ete ti de, aj sea, koj ti e kriv
e pa bitno e toa drugoto "pola vreme" , tuka niknuvaat pogodoci I ekspertizi
iam bilten od Mocart, neka kaze nekoja utakmica, de,vcera mi se nasadija gosti od nebo, ne mozev ni livceto napisano da si go uplatam, ama za denes - sigurno igram, ako cita gestapo neka pise nekoja "sigurna" ( pogodam li, ima od Mozzart da mu nosat kafe edna nedela od mene ) , ili ti kazi mu .
iam bilten od Mocart, neka kaze nekoja utakmica, de,vcera mi se nasadija gosti od nebo, ne mozev ni livceto napisano da si go uplatam, ama za denes - sigurno igram, ako cita gestapo neka pise nekoja "sigurna" ( pogodam li, ima od Mozzart da mu nosat kafe edna nedela od mene ) , ili ti kazi mu .
megju drugoto....:
aj sega vaka
prasanje: kako da se izvleces od gosti koi dosle da te vidat , pa kafe, pa mafe, pa sedenje so saati, pa... a si imas rabota?
kriterium: brkanje - ne e opcija ( primer:decki, aj sea po doma, I imam rabota)
probano:
gostite pijat alkohol ponuden , ja n e pijam ( kao da ne mi e denot, pijam apcinja itn) za da snema partner za pienje pa pobrzo da si odat- ne pali.
ponatamu, se vadam deka "puu, da kazevte ke trknev do prodavnica da zemam nesto meze..." - si sedar arno im e I na drobena salama I sirenje ..
zevanje - ko da mi e spie , so prethodna solidna prica, kako mi prosol denot ( od lele kakov den- 3 od 4 gumi mi se dupnaa sam gi lemepv I menjav-bez dizalica crnkav! -do satnav u 5 a se pribrav u 18, cel den na noze, kamion sleeper istovarav licno sam, ic ne sum spijan..)- ne pali ni toa!
ponatamu, najava za "lele utre u 4 na rabota sum" ....ne pali..
lek?
aj sega vaka
prasanje: kako da se izvleces od gosti koi dosle da te vidat , pa kafe, pa mafe, pa sedenje so saati, pa... a si imas rabota?
kriterium: brkanje - ne e opcija ( primer:decki, aj sea po doma, I imam rabota)
probano:
gostite pijat alkohol ponuden , ja n e pijam ( kao da ne mi e denot, pijam apcinja itn) za da snema partner za pienje pa pobrzo da si odat- ne pali.
ponatamu, se vadam deka "puu, da kazevte ke trknev do prodavnica da zemam nesto meze..." - si sedar arno im e I na drobena salama I sirenje ..
zevanje - ko da mi e spie , so prethodna solidna prica, kako mi prosol denot ( od lele kakov den- 3 od 4 gumi mi se dupnaa sam gi lemepv I menjav-bez dizalica crnkav! -do satnav u 5 a se pribrav u 18, cel den na noze, kamion sleeper istovarav licno sam, ic ne sum spijan..)- ne pali ni toa!
ponatamu, najava za "lele utre u 4 na rabota sum" ....ne pali..
lek?
Си го наебал .....
Лекот ... издржи мушки ... па по некој ден ти тупни им се кај нив ... на едно ...една недела полн пансион ....
Лекот ... издржи мушки ... па по некој ден ти тупни им се кај нив ... на едно ...една недела полн пансион ....
a be ja za savet prasav a ne za zaglavuenje
ete tema: "kako odjebat gosti na fin nacin bez da osetat , koga si u zort.."
ete tema: "kako odjebat gosti na fin nacin bez da osetat , koga si u zort.."
Страна 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Сакам кажам, нема каде....
» Македонија нема шанси за влез во ЕУ
» Каде е оружјето?
» Каде и зошто затајуваат институциите