ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ ДО ТОДОРОВ: ПРЕД ДА НЕ НАПРАВИТЕ ЛАЖНИ ДИЈАБЕТИЧАРИ, ДА НИ КАЖЕТЕ КАДЕ ИСЧЕЗНА ДОНИРАНИОТ ИНСУЛИН ОД 700.000 ЕВРА?