Путин, Русија пред и со него
+13
Фири
хан Ацо
YAS
Sahara raj
Admin
reiter
OSA
Centarec
Arhimed
чучулига
кнез
punter ohrid
concrete
17 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: НАСТАНИ ВО СВЕТОТ
Страна 22 of 24
Страна 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Путин, Русија пред и со него
Какви руси, ние го донесовме Трамп на власт .... 
http://it.mk/mark-zakerberg-idejata-deka-lazhnite-vesti-na-facebook-vlijaele-na-izborite-e-luda/

http://it.mk/mark-zakerberg-idejata-deka-lazhnite-vesti-na-facebook-vlijaele-na-izborite-e-luda/
king- Posts : 11124
A be se od nas pocnalo. I amebite gi nacrtavme..
VOL- Posts : 17150
И „Нико“ стана русин....

http://lokalno.mk/foto-putin-mu-go-predade-na-stiven-segal-pasoshot-za-drzhavjanin-na-rusija/

http://lokalno.mk/foto-putin-mu-go-predade-na-stiven-segal-pasoshot-za-drzhavjanin-na-rusija/
Эх, раз, еще раз, Алферова-Чернышев.flv - YouTube
Навка-Костомаров - Кони привередливые - YouTube
Зошто кај нас не го даваат ова ?

Зошто кај нас не го даваат ова ?

кнез- Posts : 688
кнез напиша:Эх, раз, еще раз, Алферова-Чернышев.flv - YouTube
Зошто кај нас не го даваат ова ?![]()
.... немаат време од разно разни ѕвездички и ѕвезди на гранд и пинк ....

...што си наивен бе ( наивен еуфемизам за мутав) па каде овие соросоидите , а мораме да признаеме , вака или така господарат со нашите медиуми.. би допуштиле такво нешто.... За нас само фарбање фасади и Груеви ватрени говори ( ала ленин на трактор или боки бургија на гајба)како ќе им ебе матер на тие кои ги подбуцнуваат молерите...кнез напиша:Эх, раз, еще раз, Алферова-Чернышев.flv - YouTube
Зошто кај нас не го даваат ова ?![]()

concrete- Posts : 7035
Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи
јеби га 20 25 години сељачаана на власт и во сите пори на системот прави тоа, не очекуваш ваљда да испили некој Карузо или Марија Каласкнез напиша:Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи

Баш така.concrete напиша:јеби га 20 25 години сељачаана на власт и во сите пори на системот прави тоа, не очекуваш ваљда да испили некој Карузо или Марија Каласкнез напиша:Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи![]()
![]()
25 години на власт доаѓаат просечни или подпросечни лиѓе кои никако не можат да трпат некој надпросечен зошто со тоа се чувствуваат мали а во исто време и не можат да препознаат квалитет.Е тоа е Македонија во овие 25 години.
А какви прекрасни луѓе има оваа земја,барем по двајца тројца во секоја област.
Мораме ако веќе не е доцна да создадеме пат по кој би можеле нашите најдобри луѓе да се најдат на највисоките места.
..нема шанса , овие потпросечниве најчесто простаци не се случајни личности , сите се одбрани, товени па ракоположени да си ја свршат работата , за после ако малку им дошол некој залутан памет да завршат како средно богати европски бизнисмени , или во екстрем обесени ко Садам.Нема шанса за прекрасни луѓе , уште на прва контрола на квалитет се отфрлаат у шкарт....кнез напиша:Баш така.concrete напиша:јеби га 20 25 години сељачаана на власт и во сите пори на системот прави тоа, не очекуваш ваљда да испили некој Карузо или Марија Каласкнез напиша:Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи![]()
![]()
25 години на власт доаѓаат просечни или подпросечни лиѓе кои никако не можат да трпат некој надпросечен зошто со тоа се чувствуваат мали а во исто време и не можат да препознаат квалитет.Е тоа е Македонија во овие 25 години.
А какви прекрасни луѓе има оваа земја,барем по двајца тројца во секоја област.
Мораме ако веќе не е доцна да создадеме пат по кој би можеле нашите најдобри луѓе да се најдат на највисоките места.

На денешен ден Црвената Армија го освои Берлин.
Голема чест ми е што можам да им оддадам почит на бесмртните херои на Црвената армија кои поднесоа неверојатна жртва за да останат слободни луѓе.
Бесмртниот полкБЕСМРТНИ ПУК – руска песма са преводом на српски - YouTube
Голема чест ми е што можам да им оддадам почит на бесмртните херои на Црвената армија кои поднесоа неверојатна жртва за да останат слободни луѓе.
....јеби га Кнеже, кај нас имаш шарена ртеволуција , соросоидна...зајаци ја предводаткнез напиша:На денешен ден Црвената Армија го освои Берлин.

Изјавата на рускиот претседател Владимир Путин на средбата со претседателот Ѓорге Иванов дека писменоста е дојдена во Русија од македонската земја ги изненади и ги налути Бугарите.
http://www.mkd.mk/Makedonija/politika/bugarite-luti-na-putin-pismenosta-vo-rusija-stignala-od-bugarija-a-ne-od
kaj bese taa, sklopotina... bugaristan,....?

VOL- Posts : 17150
..полецка бе кај и да е ќе се освестат дека се творевина од нужда на русите да стават нога овде, на пола пат до Константинопол, кој и би го зафатиле да не беа англо-француските курви и нивниот нож у грб..VOL напиша:Изјавата на рускиот претседател Владимир Путин на средбата со претседателот Ѓорге Иванов дека писменоста е дојдена во Русија од македонската земја ги изненади и ги налути Бугарите.
http://www.mkd.mk/Makedonija/politika/bugarite-luti-na-putin-pismenosta-vo-rusija-stignala-od-bugarija-a-ne-od
kaj bese taa, sklopotina... bugaristan,....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и дека се мешавина на македонските, татарските, турските и циганските хора...
Кај и да е ќе легнат на брашно, а изгубивме цели два века заради нивното лижење на австриски газови...

И што добија од тоа .... две национални катастрофи ...concrete напиша:
..полецка бе кај и да е ќе се освестат дека се творевина од нужда на русите да стават нога овде, на пола пат до Константинопол, кој и би го зафатиле да не беа англо-француските курви и нивниот нож у грб..
и дека се мешавина на македонските, татарските, турските и циганските хора...
Кај и да е ќе легнат на брашно, а изгубивме цели два века заради нивното лижење на австриски газови...![]()
![]()

Путинофобијата добива комични размери ...

http://tocka.com.mk/vesti/234100/najnovo-rusko-spionsko-oruzje-ili-super-mok-na-putin-ovaa-snimka-od-ruskiot-pretsedatel-go-zapali-internetot
п.с. ... за „путинофобија“ ставам copyright

http://tocka.com.mk/vesti/234100/najnovo-rusko-spionsko-oruzje-ili-super-mok-na-putin-ovaa-snimka-od-ruskiot-pretsedatel-go-zapali-internetot
п.с. ... за „путинофобија“ ставам copyright

Изгледа силно се затега сиџимот. Колку ќе има сила и вештина Путин е потполно непредвидливо, Трамп е дефинитивно мивка водена на сиџим од глобалистичките свињи. Освен ако нема некој трамповска заебанција во ракавот.
Страна 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24

» Украина ... ???!!!
» Предлог-резолуцијата за Македонија на Вајгл пред европратениците во Брисел
» Ирак, Сирија...арапскиот свет
» Русија ја купува Грција
» Македонија гласаше за одземање на правото на глас на Русија
» Предлог-резолуцијата за Македонија на Вајгл пред европратениците во Брисел
» Ирак, Сирија...арапскиот свет
» Русија ја купува Грција
» Македонија гласаше за одземање на правото на глас на Русија
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: НАСТАНИ ВО СВЕТОТ