Путин, Русија пред и со него
+13
Фири
хан Ацо
YAS
Sahara raj
Admin
reiter
OSA
Centarec
Arhimed
чучулига
кнез
punter ohrid
concrete
17 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: НАСТАНИ ВО СВЕТОТ
Страна 22 of 24
Страна 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Путин, Русија пред и со него
Какви руси, ние го донесовме Трамп на власт ....
http://it.mk/mark-zakerberg-idejata-deka-lazhnite-vesti-na-facebook-vlijaele-na-izborite-e-luda/
http://it.mk/mark-zakerberg-idejata-deka-lazhnite-vesti-na-facebook-vlijaele-na-izborite-e-luda/
king- Posts : 11124
A be se od nas pocnalo. I amebite gi nacrtavme..
VOL- Posts : 17150
И „Нико“ стана русин....
http://lokalno.mk/foto-putin-mu-go-predade-na-stiven-segal-pasoshot-za-drzhavjanin-na-rusija/
http://lokalno.mk/foto-putin-mu-go-predade-na-stiven-segal-pasoshot-za-drzhavjanin-na-rusija/
Эх, раз, еще раз, Алферова-Чернышев.flv - YouTube
Навка-Костомаров - Кони привередливые - YouTube
Зошто кај нас не го даваат ова ?
кнез- Posts : 688
кнез напиша:Эх, раз, еще раз, Алферова-Чернышев.flv - YouTube
.... немаат време од разно разни ѕвездички и ѕвезди на гранд и пинк ....
...што си наивен бе ( наивен еуфемизам за мутав) па каде овие соросоидите , а мораме да признаеме , вака или така господарат со нашите медиуми.. би допуштиле такво нешто.... За нас само фарбање фасади и Груеви ватрени говори ( ала ленин на трактор или боки бургија на гајба)како ќе им ебе матер на тие кои ги подбуцнуваат молерите...кнез напиша:Эх, раз, еще раз, Алферова-Чернышев.flv - YouTube
concrete- Posts : 7035
Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи
јеби га 20 25 години сељачаана на власт и во сите пори на системот прави тоа, не очекуваш ваљда да испили некој Карузо или Марија Каласкнез напиша:Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи
Баш така.concrete напиша:јеби га 20 25 години сељачаана на власт и во сите пори на системот прави тоа, не очекуваш ваљда да испили некој Карузо или Марија Каласкнез напиша:Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи
25 години на власт доаѓаат просечни или подпросечни лиѓе кои никако не можат да трпат некој надпросечен зошто со тоа се чувствуваат мали а во исто време и не можат да препознаат квалитет.Е тоа е Македонија во овие 25 години.
А какви прекрасни луѓе има оваа земја,барем по двајца тројца во секоја област.
Мораме ако веќе не е доцна да создадеме пат по кој би можеле нашите најдобри луѓе да се најдат на највисоките места.
..нема шанса , овие потпросечниве најчесто простаци не се случајни личности , сите се одбрани, товени па ракоположени да си ја свршат работата , за после ако малку им дошол некој залутан памет да завршат како средно богати европски бизнисмени , или во екстрем обесени ко Садам.Нема шанса за прекрасни луѓе , уште на прва контрола на квалитет се отфрлаат у шкарт....кнез напиша:Баш така.concrete напиша:јеби га 20 25 години сељачаана на власт и во сите пори на системот прави тоа, не очекуваш ваљда да испили некој Карузо или Марија Каласкнез напиша:Еј дојде време еден просечен хармоникаш типичен сељак како Саша Поповиќ да ја диктира музиката кај нас и да изигрува врвен авторитет .Не ми се пишува ми се мачи
25 години на власт доаѓаат просечни или подпросечни лиѓе кои никако не можат да трпат некој надпросечен зошто со тоа се чувствуваат мали а во исто време и не можат да препознаат квалитет.Е тоа е Македонија во овие 25 години.
А какви прекрасни луѓе има оваа земја,барем по двајца тројца во секоја област.
Мораме ако веќе не е доцна да создадеме пат по кој би можеле нашите најдобри луѓе да се најдат на највисоките места.
На денешен ден Црвената Армија го освои Берлин.
Голема чест ми е што можам да им оддадам почит на бесмртните херои на Црвената армија кои поднесоа неверојатна жртва за да останат слободни луѓе.
Бесмртниот полкБЕСМРТНИ ПУК – руска песма са преводом на српски - YouTube
Голема чест ми е што можам да им оддадам почит на бесмртните херои на Црвената армија кои поднесоа неверојатна жртва за да останат слободни луѓе.
....јеби га Кнеже, кај нас имаш шарена ртеволуција , соросоидна...зајаци ја предводаткнез напиша:На денешен ден Црвената Армија го освои Берлин.
Изјавата на рускиот претседател Владимир Путин на средбата со претседателот Ѓорге Иванов дека писменоста е дојдена во Русија од македонската земја ги изненади и ги налути Бугарите.
http://www.mkd.mk/Makedonija/politika/bugarite-luti-na-putin-pismenosta-vo-rusija-stignala-od-bugarija-a-ne-od
kaj bese taa, sklopotina... bugaristan,....?
VOL- Posts : 17150
..полецка бе кај и да е ќе се освестат дека се творевина од нужда на русите да стават нога овде, на пола пат до Константинопол, кој и би го зафатиле да не беа англо-француските курви и нивниот нож у грб..VOL напиша:Изјавата на рускиот претседател Владимир Путин на средбата со претседателот Ѓорге Иванов дека писменоста е дојдена во Русија од македонската земја ги изненади и ги налути Бугарите.
http://www.mkd.mk/Makedonija/politika/bugarite-luti-na-putin-pismenosta-vo-rusija-stignala-od-bugarija-a-ne-od
kaj bese taa, sklopotina... bugaristan,....?
и дека се мешавина на македонските, татарските, турските и циганските хора...
Кај и да е ќе легнат на брашно, а изгубивме цели два века заради нивното лижење на австриски газови...
И што добија од тоа .... две национални катастрофи ...concrete напиша:
..полецка бе кај и да е ќе се освестат дека се творевина од нужда на русите да стават нога овде, на пола пат до Константинопол, кој и би го зафатиле да не беа англо-француските курви и нивниот нож у грб..
и дека се мешавина на македонските, татарските, турските и циганските хора...
Кај и да е ќе легнат на брашно, а изгубивме цели два века заради нивното лижење на австриски газови...
Путинофобијата добива комични размери ...
http://tocka.com.mk/vesti/234100/najnovo-rusko-spionsko-oruzje-ili-super-mok-na-putin-ovaa-snimka-od-ruskiot-pretsedatel-go-zapali-internetot
п.с. ... за „путинофобија“ ставам copyright
http://tocka.com.mk/vesti/234100/najnovo-rusko-spionsko-oruzje-ili-super-mok-na-putin-ovaa-snimka-od-ruskiot-pretsedatel-go-zapali-internetot
п.с. ... за „путинофобија“ ставам copyright
Изгледа силно се затега сиџимот. Колку ќе има сила и вештина Путин е потполно непредвидливо, Трамп е дефинитивно мивка водена на сиџим од глобалистичките свињи. Освен ако нема некој трамповска заебанција во ракавот.
Страна 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Украина ... ???!!!
» Предлог-резолуцијата за Македонија на Вајгл пред европратениците во Брисел
» Ирак, Сирија...арапскиот свет
» Русија ја купува Грција
» Македонија гласаше за одземање на правото на глас на Русија
» Предлог-резолуцијата за Македонија на Вајгл пред европратениците во Брисел
» Ирак, Сирија...арапскиот свет
» Русија ја купува Грција
» Македонија гласаше за одземање на правото на глас на Русија