Добро дојде, добро ве најдов
+20
VOL
concrete
izotop
mumley
Laba
ribar
gestapo
Kezhman velichanstveni
jambo
хан Ацо
kiBik
кнез
Sahara raj
Diabolik
reiter
YAS
Centarec
OSA
чучулига
king
24 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 1 of 19
Страна 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Добро дојде, добро ве најдов
Eden golem pozdrav do cuculiga!
Samo nekako epten brzo mi proleta od Njujork do Kalifornija!
Samo nekako epten brzo mi proleta od Njujork do Kalifornija!
Последната промена е направена од king на Пон Дек 08 2014, 18:25. Мислењето е променето 1 пати
king- Posts : 11124
Re: Добро дојде, добро ве најдов
Ех јас дури да видам... се извинувам.
Екстра голем поздрав back (назад, веројатно е по правилно ама некако не ми звучеше арно)
Фала за добредојдето, прави пријатно да се чувствувам, а то за Њујорк Калифорнија.. поедноставно е вервај... you know me.
Има сцена од Ране ми се чини вели знаш ме, знам те...
Одговара?
Екстра голем поздрав back (назад, веројатно е по правилно ама некако не ми звучеше арно)
Фала за добредојдето, прави пријатно да се чувствувам, а то за Њујорк Калифорнија.. поедноставно е вервај... you know me.
Одговара?
чучулига- Posts : 13528
чучулига напиша:Ех јас дури да видам... се извинувам.
Одговара?
Најпрвин да те известам.... дека тебе ти припадна честа да го напишеш јубилејниот 1000-ти пост на ветерницава...
второ ... тоа болдот ме потсети на
..за пријатно, ќе се чувствуваш пријатно... бидејки оној меанџискиот самозвани психотерапеут овде сеуште не припарил
Моја беше честа за 1000 пост. .. па... нека е за арно и за убо, би било добро да уплатам средстава некаде за добра сврха.
А АББА.... првата касета ми е од вујко ми. Истиот тој кој падна од бандера на работно место па ко се врати од мртвите целосно неспособен, го прераспоредија од работно место Битола во Кочани или таму некаде... а на чоекот мајка ми и сестрите му пелени му менуваат. Непотребно да речам, отпуштен од работа и нема право на инвалидска пензија оти а се појави пред комисија, чоекот вели арен си е и не е болен, иако не е свесен за неспособноста, пелените, и така натаму...
Фригин фак а сила од чоек беше.
А АББА.... првата касета ми е од вујко ми. Истиот тој кој падна од бандера на работно место па ко се врати од мртвите целосно неспособен, го прераспоредија од работно место Битола во Кочани или таму некаде... а на чоекот мајка ми и сестрите му пелени му менуваат. Непотребно да речам, отпуштен од работа и нема право на инвалидска пензија оти а се појави пред комисија, чоекот вели арен си е и не е болен, иако не е свесен за неспособноста, пелените, и така натаму...
Фригин фак а сила од чоек беше.
Кога сме веќе кај АББА .....
..еве ја нивната последна снимена песна
еве само еден коментар...
AMAZING!!!! How did I miss this song? I am 40 years old and this song killed me tonight. A true masterpiece. Thank you ABBA for the
best memories and times in my life!
..еве ја нивната последна снимена песна
еве само еден коментар...
AMAZING!!!! How did I miss this song? I am 40 years old and this song killed me tonight. A true masterpiece. Thank you ABBA for the
best memories and times in my life!
Не сум фан на АББА.
Прв пат ја слушам песната.
Освен двајцата лилави витези на градите .. еј и овде ќе има здружение на витези???
И лилавот им коњ има 5 ноѕе!
Прв пат ја слушам песната.
Освен двајцата лилави витези на градите .. еј и овде ќе има здружение на витези???
И лилавот им коњ има 5 ноѕе!
Витези!!!!!!!!!!
а бе одамна сме излезени од средниот век ... остај ги тие работи за оние изгубените во времето и просторот
п.с.
многу брзо ми леташ од Бруклин до Сан Хозе
а бе одамна сме излезени од средниот век ... остај ги тие работи за оние изгубените во времето и просторот
п.с.
Убо звучи, си признавам.
Штета дека не е возможно.
Штета дека не е возможно.
king2 напиша:
Така беше и на Воденица така и ќе биди тука... ако јас сум овде.
ти смета?
А прашање.. оти се замараш кај летам?
А?
Сакаш да не летам?
А?
Сакаш да не летам?
Цк....
и не сум кавгаџивка.....
и сум мала куса дебела костенлива опасна Јагода.
и не сум кавгаџивка.....
чучулига напиша:Цк....
и не сум кавгаџивка.....
Е шо ако ... важно Чучулиг нема замерки...
тру!
се дур чучулиг е среќен и јас сум среќна.
Е така треба!
... а не ко оној несрекникот невозвратено зацапан до гуша во некоја си виртуелна м.а.р.и.н.а.
..цели фермани поезија и посвети ... ама оној процесорот ...delete...
... а не ко оној несрекникот невозвратено зацапан до гуша во некоја си виртуелна м.а.р.и.н.а.
..цели фермани поезија и посвети ... ама оној процесорот ...delete...
Види вака,
ти се засекира за голи мажи за погрешна душа.
Толку.
И ако то несреќата замара и овде.. шо да речам.
ти се засекира за голи мажи за погрешна душа.
Толку.
И ако то несреќата замара и овде.. шо да речам.
dobro ve najdov ....se mislev dali da vi pisham na ovoj del ..mnogu me zainteresira da procitam na koj SE ste mu kazale dobredojde ,koga ono gledam "samo ogovaranje "....barem imeto da go smenite na temava ...eve moj predlog da se vika " zeni na cheshma "....pozdrav
OSA- Posts : 793
OSA напиша:dobro ve najdov ....se mislev dali da vi pisham na ovoj del ..mnogu me zainteresira da procitam na koj SE ste mu kazale dobredojde ,koga ono gledam "samo ogovaranje "....barem imeto da go smenite na temava ...eve moj predlog da se vika " zeni na cheshma "....pozdrav
...de be OSA epten si go pogodila nikot.... se nadevam deka ne se nosis vo temni boi so zuti popreku strafti
concrete- Posts : 7035
concrete напиша:OSA напиша:dobro ve najdov ....se mislev dali da vi pisham na ovoj del ..mnogu me zainteresira da procitam na koj SE ste mu kazale dobredojde ,koga ono gledam "samo ogovaranje "....barem imeto da go smenite na temava ...eve moj predlog da se vika " zeni na cheshma "....pozdrav
...de be OSA epten si go pogodila nikot.... se nadevam deka ne se nosis vo temni boi so zuti popreku strafti
nikako ,postojano sum vo svetli boi ,najmnogu nosam belo ......ama ke priznaesh deka za pishanoto imam pravo ....eve sega da "zirne " nekoj od tie shto gi ogovaraat ,ke se naluti i nema da saka da dojde da se druzime na forumov ....
da prasham vo koja vremenska zona STE ? iskreno neznam dali da vi kazam dobar den ,dobro utro ,ili dobro vecer ....(ne velam da mi kazete kade ste ,no barem vremenskata zona da ja znam ,eve me buni vo momentov stoi vreme 4:04 pm ,toa e popladne ,ama neli sme uchele popladne
se pishuva 16:04 pm ,a ne 4:04pm )
OSA напиша:concrete напиша:OSA напиша:dobro ve najdov ....se mislev dali da vi pisham na ovoj del ..mnogu me zainteresira da procitam na koj SE ste mu kazale dobredojde ,koga ono gledam "samo ogovaranje "....barem imeto da go smenite na temava ...eve moj predlog da se vika " zeni na cheshma "....pozdrav
nikako ,postojano sum vo svetli boi ,najmnogu nosam belo ......ama ke priznaesh deka za pishanoto imam pravo ....eve sega da "zirne " nekoj od tie shto gi ogovaraat ,ke se naluti i nema da saka da dojde da se druzime na forumov ....
da prasham vo koja vremenska zona STE ? iskreno neznam dali da vi kazam dobar den ,dobro utro ,ili dobro vecer ....(ne velam da mi kazete kade ste ,no barem vremenskata zona da ja znam ,eve me buni vo momentov stoi vreme 4:04 pm ,toa e popladne ,ama neli sme uchele popladne
Кога сме кај пишувањето ...
се пишува 4:04pm/ am за да се означи попладне, предпладне ... кога се користи означување на часовите од 0 до 12 ...
а кога часовите се нумерираат од 0 до 24 тогаш не се ставаат тие ознаки ... значи по нашки .. 4:04 е предпладне, а 16:04 е попладне ... и нема никакви забуни..
... е сега ... за времето на форумов ... ам/пм е така бидејки софтверот само тој начин го дозволува ...
.. софтверов ... кога е во прашање македонскиот јазик ..е полн со недостатоци и грешки ... но тоа е тоа ..сега засега ...
..наскоро ... ќе погледнам ..да видам дали дозволува интервенции и едитирање на грешките!
Поздрав до најновиот член ... centarec ..!
а бе кај ни е Цк...., почна да ми недостасува.
concrete- Posts : 7035
king2 напиша:OSA напиша:concrete напиша:OSA напиша:dobro ve najdov ....se mislev dali da vi pisham na ovoj del ..mnogu me zainteresira da procitam na koj SE ste mu kazale dobredojde ,koga ono gledam "samo ogovaranje "....barem imeto da go smenite na temava ...eve moj predlog da se vika " zeni na cheshma "....pozdrav
Кога сме кај пишувањето ...
се пишува 4:04pm/ am за да се означи попладне, предпладне ... кога се користи означување на часовите од 0 до 12 ...
а кога часовите се нумерираат од 0 до 24 тогаш не се ставаат тие ознаки ... значи по нашки .. 4:04 е предпладне, а 16:04 е попладне ... и нема никакви забуни..
... е сега ... за времето на форумов ... ам/пм е така бидејки софтверот само тој начин го дозволува ...
.. софтверов ... кога е во прашање македонскиот јазик ..е полн со недостатоци и грешки ... но тоа е тоа ..сега засега ...
..наскоро ... ќе погледнам ..да видам дали дозволува интервенции и едитирање на грешките!
da znam ,ne sum do tolku ,no mislev da se pobara i da se promeni ,shto bi rekle "po nashki "
Страна 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: ОПШТИ МУАБЕТИ
Страна 1 of 19