Колку е голема сантата мраз Најчевска
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Колку е голема сантата мраз Најчевска
Кој ја поддржува таа џукела??? Очигледно е дека тоа што се гледа над вода е само мал дел од големиот куп омраза кон нашиот народ и држава.....
Настрана нејзината дрчност кон лесна сорос пара, не можам да прифатам дека некој нормален може толку да го мрази својот род....и до толку да се подлизува на педофолистичарите и другите гнаси...
Некој сепак не си ја врши работата за која е платен и според чиј опис и попис на задолженија е да не штити од вакви вошки....
Ова на основа на нејзиното непречено од никого неспречено лаење прееска на каналот 24....

Настрана нејзината дрчност кон лесна сорос пара, не можам да прифатам дека некој нормален може толку да го мрази својот род....и до толку да се подлизува на педофолистичарите и другите гнаси...
Некој сепак не си ја врши работата за која е платен и според чиј опис и попис на задолженија е да не штити од вакви вошки....
Ова на основа на нејзиното непречено од никого неспречено лаење прееска на каналот 24....
concrete- Posts : 7018
Re: Колку е голема сантата мраз Најчевска
Aj, aj, aj ....
... зар за таа креатура од човек (мада некои со полно право треба да се екскомуницираат од припадноста кон човечкиот род) треба да се трошат зборови????
..таа ти е бе ... една крајно ископмлексирана сподоба која пати од неописиво ектремно голем комплекс на виша вредност ..
..што би рекла чичулига ... „ја па ја“
...туриимтаквото на таквите ... и на таквите на која таа им е репер и идол ..
... зар за таа креатура од човек (мада некои со полно право треба да се екскомуницираат од припадноста кон човечкиот род) треба да се трошат зборови????
..таа ти е бе ... една крајно ископмлексирана сподоба која пати од неописиво ектремно голем комплекс на виша вредност ..
..што би рекла чичулига ... „ја па ја“
...туриимтаквото на таквите ... и на таквите на која таа им е репер и идол ..
king- Posts : 10683
...али гракава е ко стара страчка.
Разбирам години, раззбирам менопаузи, разбирам омраза кон својот род, разбирам педофилистичарско полтронство, разбирам дрчност кон сосрос пара, ама гракавоста на стара баба не ја разбирам.
Тоа може да биде само некоја проста овца од планинско трло која се излактала да дојде на местото професор...и на начин како само некои испрдоци од човечкиот род знаат..
Разбирам години, раззбирам менопаузи, разбирам омраза кон својот род, разбирам педофилистичарско полтронство, разбирам дрчност кон сосрос пара, ама гракавоста на стара баба не ја разбирам.
Тоа може да биде само некоја проста овца од планинско трло која се излактала да дојде на местото професор...и на начин како само некои испрдоци од човечкиот род знаат..

Е шо ја исплукавте Најчевска бе толку?
Ако е таква како шо ја опишавте ич не ни треба да ја есапите а не па вака да ја грдите.
Инаку, ја читам и почитувам .... не го видов видеото за кое зборате па ќе си поќутам дур не ѕирнам.
Ако е таква како шо ја опишавте ич не ни треба да ја есапите а не па вака да ја грдите.
Инаку, ја читам и почитувам .... не го видов видеото за кое зборате па ќе си поќутам дур не ѕирнам.
чучулига- Posts : 13499
Барав, барав и не најдов.
А можи видео за конкретно муабетот?
чучулига напиша:Барав, барав и не најдов.
ОВДЕ
јас налетав на него во реално време на ТВ и тогаш и реагирав

concrete напиша:чучулига напиша:Барав, барав и не најдов.
ОВДЕ
јас налетав на него во реално време на ТВ и тогаш и реагирав![]()
![]()
Не ми се верува дека ... неповратно си потрошил 53 минути од животот за да ја слушаш лудачата ...
...јас су ти бе мулти таск направија ...ко Наполеон..исторемено можам да работам и до три работи

concrete напиша:чучулига напиша:Барав, барав и не најдов.
ОВДЕ
![]()
Јас па барав видео од 06.08 кога си реагирал а видеото е од друг ден, 18.06 .... небитно...
И? Со шо конкретно Најчевска ги заслужи епитетите?
king2 напиша:concrete напиша:чучулига напиша:Барав, барав и не најдов.
ОВДЕ
![]()
Не ми се верува дека ... неповратно си потрошил 53 минути од животот за да ја слушаш лудачата ...
Зошто "лудача" кинг?
чучулига напиша:king2 напиша:concrete напиша:чучулига напиша:Барав, барав и не најдов.
ОВДЕ
![]()
Зошто "лудача" кинг?
Мислам дека не е потребно објаснување ...
...тоа и е default состојба ...
Eпa очигледно мене ми треба појаснување. Оти јас така не ја согледувам и кажи ми ти зошто (шо гледаш во неа за да) ја нарекуваш така.
Те молам. Најљубезно.
Те молам. Најљубезно.
чучулига напиша:Eпa очигледно мене ми треба појаснување. Оти јас така не ја согледувам и кажи ми ти зошто (шо гледаш во неа за да) ја нарекуваш така.
Те молам. Најљубезно.
хмм тоа моја чучулиге нема врска со објаснување, тоа ти доџе нешто ко она кога пред 15 години Ричард Гир и рече на Џулуја во Pretty Woman....после летот со Гулфстримот до Сан Франциско...: операта или ја засакуваш од првпат или нема никогаш да ја разбереш....

concrete напиша:чучулига напиша:Eпa очигледно мене ми треба појаснување. Оти јас така не ја согледувам и кажи ми ти зошто (шо гледаш во неа за да) ја нарекуваш така.
Те молам. Најљубезно.
хмм тоа моја чучулиге нема врска со објаснување, тоа ти доџе нешто ко она кога пред 15 години Ричард Гир и рече на Џулуја во Pretty Woman....после летот со Гулфстримот до Сан Франциско...: операта или ја засакуваш од првпат или нема никогаш да ја разбереш....![]()
![]()
И ако не ја засакаш тогаш е лудачка работа? На разбирам.
И оти споредба со филм, и оти баш со тој филм?
Не разбирам.
Се' ми се чини дека вие двајца, конкрит и кинг, имате нешто против жените јавно инволвирани во политичкиот живот....
мислам дека сtе мизогени...
не чини Шеќеринска, не чини Најчевска, не чини Клинтон (Хилари)....
која е добра жена во политичкиот живот?
Ја бе мајка...
ви е страв од Најчевска....
а види то Опрата или Бјонсе....
мисим видете стварно
по пари и влијателност.... кај е Шеќеринска, Најчевска.. на Хилари и е јасно дека мора да и баци рака на Опра прво.
ви е страв од Најчевска....
а види то Опрата или Бјонсе....
мисим видете стварно
по пари и влијателност.... кај е Шеќеринска, Најчевска.. на Хилари и е јасно дека мора да и баци рака на Опра прво.
Најчевска знае да се занесе, ама не би ја квалификувал со такви епитети.
Arhimed- Posts : 242
Наталија Поклонскаја од Кримчучулига напиша:Се' ми се чини дека вие двајца, конкрит и кинг, имате нешто против жените јавно инволвирани во политичкиот живот....

Arhimed- Posts : 242
чучулига напиша:Се' ми се чини дека вие двајца, конкрит и кинг, имате нешто против жените јавно инволвирани во политичкиот живот....
Па што да им правам ..кога стварно ...не чинат ....
.. а тек ко ми текне дека Тимошенко ја фалев на цел глас, лош збор за неа не сум рекол ... ауууу а тек своевремено ..што фалење и удрив на чичолина која влезе у италијанскиот парламент ...
..и сеа ми спомнуваш некаква си мизогенија ...
чучулига напиша:Мизогенија.
Ова си го едитирал признај!!!
Arhimed напиша:Наталија Поклонскаја од Кримчучулига напиша:Се' ми се чини дека вие двајца, конкрит и кинг, имате нешто против жените јавно инволвирани во политичкиот живот....
А какви се нејзините достигнувања?
чучулига напиша:Мизогенија.
И навистина намам намера да се глупирам со вакви глупости...
ако имаш аргументи арно ако не... па мислам ова е сстварно глупо.
I друго имам да ти речам
Ист си ко сите шо сакаат да го здробат поинаквото мислење. Подеднакво добро го прајш.
Многу ми е жал.
МНОГУ!
Ист си ко сите шо сакаат да го здробат поинаквото мислење. Подеднакво добро го прајш.
Многу ми е жал.
МНОГУ!
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Страна 1 of 3