Град Скопје, скопски општини и градоначелници
+3
чучулига
concrete
Spray
7 posters
Страна 3 of 12
Страна 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Град Скопје, скопски општини и градоначелници
glupa e samata vest.
sami se utepuvaat. i "novinarite" i ovoj teletabisov ( a be vidi mu samo surat )
realno, komu mu e gajle na 28 godisen sorosolizac obrazuvan da bide saren, od mali noze, sto ja matkal zenskava 8 godini?
pogledni go na so lici, prva cura, koja mu dala posle dve godini vrska, ja zima za zena, ali pazi- za da bide celava nivna dosadna prikazna- interesna, si privlekuva vnimanie na najglupiot mozen nacin, potvrduvajki deka e podprosecen moron.
ako padnel grujo- togas ke se zenel! bre!
ete, sega so ovaa izjava, stanue borec., orator, oralnorator i ne znam sto..
zatoa sto e SUPLIVA supelka, i NEMA sto da se napise za nego: nasaden kako partiski kadar, da ne e sds, nemalo ni picka da si fati, sirot, mozda otkako stanal clen mu nasle, inaku ke drkal ko silegov vo sobranie do den denes, a za zenacka pa da nezborime.
sami se utepuvaat. i "novinarite" i ovoj teletabisov ( a be vidi mu samo surat )
realno, komu mu e gajle na 28 godisen sorosolizac obrazuvan da bide saren, od mali noze, sto ja matkal zenskava 8 godini?
pogledni go na so lici, prva cura, koja mu dala posle dve godini vrska, ja zima za zena, ali pazi- za da bide celava nivna dosadna prikazna- interesna, si privlekuva vnimanie na najglupiot mozen nacin, potvrduvajki deka e podprosecen moron.
ako padnel grujo- togas ke se zenel! bre!
ete, sega so ovaa izjava, stanue borec., orator, oralnorator i ne znam sto..
zatoa sto e SUPLIVA supelka, i NEMA sto da se napise za nego: nasaden kako partiski kadar, da ne e sds, nemalo ni picka da si fati, sirot, mozda otkako stanal clen mu nasle, inaku ke drkal ko silegov vo sobranie do den denes, a za zenacka pa da nezborime.
VOL- Posts : 17150
http://republika.mk/878911
nastrana "delava i uspesive" na gradskiot drkator Petle Siselegov..
komu ni vinski musicki ne mu se doblizuvaat od smrdea i alkoholni isparuvanja..
negovite dela em trudovi- truden dabogda ostanal od krt, se celi 3 dena mufte vozenje so JSP.
demek ako se vozele so avtobus- ke disele pocist vozduh, ebati kopileto zalizano glupo. 3 dena.. e toa mu e bas "investicija"
tuku, da se vratime na posvetlata strana t.e na sestrive bliznacki? ?
vidi be kakva imale vo VMRO DPMNE? ista!
1. Svetlana Kolaric
2. Fati(ni go) Fe(lacio) tai
( razlikata e vo Trtkata )
nastrana "delava i uspesive" na gradskiot drkator Petle Siselegov..
komu ni vinski musicki ne mu se doblizuvaat od smrdea i alkoholni isparuvanja..
negovite dela em trudovi- truden dabogda ostanal od krt, se celi 3 dena mufte vozenje so JSP.
demek ako se vozele so avtobus- ke disele pocist vozduh, ebati kopileto zalizano glupo. 3 dena.. e toa mu e bas "investicija"
tuku, da se vratime na posvetlata strana t.e na sestrive bliznacki? ?
vidi be kakva imale vo VMRO DPMNE? ista!
1. Svetlana Kolaric
2. Fati(ni go) Fe(lacio) tai
( razlikata e vo Trtkata )
Gradskiot sarlatan nedodrkan ,Petle Siselegov, vekje ko dosadna rasipana ploca.
http://kurir.mk/Makedonija/shilegov-reterira-nikogash-na-gragjanite-ne-sum-im-vetil-brzo-reshavanje-na-zagaduvanjeto/
ona sto mu se naogja vo cerepot mu ispraruva ko rakja na zeska ringla.
zatoa mozebi, gradskiot drkadzija, i ne e svesen sto tropa, ali tropa za ginis.
http://kurir.mk/Makedonija/shilegov-reterira-nikogash-na-gragjanite-ne-sum-im-vetil-brzo-reshavanje-na-zagaduvanjeto/
Водителот на емисијата по малку зачудено му вели на Шилегов дека за време на кампањата за локалните избори не викал така, туку дека тој е решението.
На ова Шилегов одговори: „Значи никогаш на граѓаните не сум им ветил брзо решавање на овој проблем. Гледајте ги моите настапи во текот на кампањата и во текот на официјалните обраќања до граѓаните, а реков дека оваа зима ќе ја имаме како аманет поставен од претходната власт во врска со загадувањето“.
Додека пред изборите Шилегов го ветуваше сосема спротивното, односно итно решавање на проблемот со загаденоста на воздухот, кога тие ќе дојдат на власт.
ona sto mu se naogja vo cerepot mu ispraruva ko rakja na zeska ringla.
zatoa mozebi, gradskiot drkadzija, i ne e svesen sto tropa, ali tropa za ginis.
im zastedi barem eden rucek , od onie sto gi davaat na laboratoriski zajaci kako kopileto crpnato pred nego, i ne moraa da otvaraat Uzo da go nacukaat..
ednostavno ovoj KLOVN pijan zamsrden e otiden kako Vardar so go nosi gjubreto kaj juzniot ni sosed..
Шилегов доби аплауз во
a kako da zboruva na toj , za zajackite kopilinja- omrazen i neprijatelski jazik?
pa poprvo ke zeme na site vo salata ke im se natrti da mu go bapnat vo znak na dobra volja- i onaka vekje ne znaat ni samite grci sto da pravat so ovie debelocrevni pijani uvlakaci, odosto da gi iznervira so makedonski jazik..
http://republika.mk/881165
inaku na ova KOPILE ako ne mu e jasno, na sote drugi koi gledaat treba da im bide- pozadi KOPILEVO nema makedonsko zname, go nema ni znameto na gradot-opstinata koja ja gnasi ova kopile, Skopje.
znaci kako KRETEN donesen vo nekakva sala, a na ovie vo publika da mu se kazuva "eve ovde vo ovoj kafez, videte idiot od sanatorium, i sega on ke vi izvede kolut napred a pritoa ke se iskenja vrtejki se .."
a on si misli deka site go sakaat i deka e mnogu interesen zatoa sto gleda deka mu se smeat....
ednostavno ovoj KLOVN pijan zamsrden e otiden kako Vardar so go nosi gjubreto kaj juzniot ni sosed..
Шилегов доби аплауз во
Атина: Зборуваше грчки и англиски, но не и македонски јазик (видео)
a kako da zboruva na toj , za zajackite kopilinja- omrazen i neprijatelski jazik?
pa poprvo ke zeme na site vo salata ke im se natrti da mu go bapnat vo znak na dobra volja- i onaka vekje ne znaat ni samite grci sto da pravat so ovie debelocrevni pijani uvlakaci, odosto da gi iznervira so makedonski jazik..
http://republika.mk/881165
inaku na ova KOPILE ako ne mu e jasno, na sote drugi koi gledaat treba da im bide- pozadi KOPILEVO nema makedonsko zname, go nema ni znameto na gradot-opstinata koja ja gnasi ova kopile, Skopje.
znaci kako KRETEN donesen vo nekakva sala, a na ovie vo publika da mu se kazuva "eve ovde vo ovoj kafez, videte idiot od sanatorium, i sega on ke vi izvede kolut napred a pritoa ke se iskenja vrtejki se .."
a on si misli deka site go sakaat i deka e mnogu interesen zatoa sto gleda deka mu se smeat....
TELETABIS NA TOCACE SO POMOSNI TRKALA
ova nema veze so politika
tuku so licemerie. i dvojni arsini. za mene, ist e arsinot: potrebata da se vadi njuska pred kameri e konstanta.
ako vo 2011 mu se broeja krvni zrnca na vmrovcive, da ne gi baram sea site reakcii koga go vidoa Gruevski na tocak , " pa kako on toa za popularnost, pa toj ne e za tocak, a vidi gi izbrkale od patekana pokraj vardar site tocakdzii za da pominel gruevski pred kameri, pa vidi ne nosel zastitna oprema, pa vidi ne mu stoelo tocakov, ne bil za nego, pa lele ama ne znael da vozi"...
a be interesno za citanje, Grujo na tocak.smejurii.
https://off.net.mk/lokalno/razno/i-gruevski-ne-e-za-kaciga-na-tochak
..ete, vaka duri i so "crtki" gi obelezuvaa komentarive, kao, otkrile amerika, kao nesto sudbonosno iznele po novini.
koga- toa se kacil Grujo na tocak, ( i posle nikad vise u javnost pred kameri ) a dusegriznicive edvaj docekaa da napravi "nesto pogresno"
..............sto bi rekol Vlado Jovanovski, "teroristot"
eeh, mojata cudesna zemja Makedonija.( seuste taka se vikame, gospoda banjati kopilinja,neli ? )
nejse.
..
togas i gorivoto im bese skapo- na skapanive denesni predavnicki kopilinja,
ama koga se dokopaa na vlast, zaboravija deka im bese skapo- sega niv ne im e skapo posto se vozat na drzavno gorivo i cicaat od budzetot, pa gi dignaa cenite na gorivoto.
.. vo sustina- ne zaradi pravda se bunele za patnite trosoci koi del od vmrovskite politicari nagolemo si gi cicaa od budzetot, ami zaradi zavist! togas krekaa za sLivana boneva, ( vlakno od glava ne i fali za ogromnite patni trosoci!) a ela prasajte go sega onoj Tuntev i kompanija do kade se vo prestignuvanjeto na Boneva vo odnos na patni trosoci.
... se krekase, ( a narod ovde , pogotovo BANJATITE kopilinja vo sluzba na podopasesti poltroni sareni) kako toa imalo prevrabotuvanje i so kniski partiski ..ko da ne znaevme kako toa ide.
a sega ne im smeta koga gi brkaat prevrabotenite, za da prevrabotat -prevraboteni, samo od nivnata glutnica.
zarem seuste nekoj denes moze da se izlaze deka ovaa hunta koja dojde na vlast, donese strucen kadar koj ke ja opravel drzavava?
kolku li samo se broeja i beli i crveni krvni zrnca po Todorov koga dojde vo zdravstvo. A be nindza!
ova ne cinese, ona ne cinese, koga ke dosle na vlast, se' ke bilo poinaku, demek, a be cuda i vragovi- lugjeto nemalo da umiraat a bolni nemalo da ima!
i bi. ?
prvo, nemase ni minister za zdravstvo od sds ! i toa baegi vreme.
MUVA ne gi lazese! posle donesoa nekoj mufljuz, ene go uste, ne znae vekje kade da se podzavrti- srekja negova sto negovite se na vlast, a opozicijata lapa muvi .
vazno on izleguva pred kamera, blada nesto, mumla, proseruva po nekoj zbor- nikoj nisto ne go razbira, mislam i deka ne znae sto da kaze sirot, cisto se somnevam deka voopsto znae i sto treba da napravi, sto mu se dolznosti, odgovornosti!
i bi, ama otkako banjative koplinja od zrtvi stanaa dzelati, bebinja seuste i uste povekje umiraat, rodilkite ne samo sto ne gi spasuvaat tuku ni muva ne gi lazi za toa, uslovite vo bolnicite se onakvi kakvi sto bea i ni milimetar podobro.
da se razbereme: smrtta ne ja donesoa ni vmrovcite ni sdsovcite. taa sama doagja kaj se sto e zivo- ili kade sto ke najde dupce da se provre.
a tokmu toa e vinata na site, koi od nonsalantnost, neznaenje, nekompetentnost, arogancija, luksuziranje, ne gi lociraat tie "dupcinja" preko koi ni se provira smrrta i gi zema- najmalite.
e tuka e nedogovornosta odnosno odgovornosta na raznorazni ministri, politicari i ostanati idioti.
-------------------------------------------------------------------
zalam banjati kopilinja, ama, seuste ima po nekoe "GOVEDO" vo drzavava so makedonsko poteklo, realnost i makedonska idnina, pa makar site ve stavil po kopito i na rog.
kolku da se znae, na takv i "volovi" ne im treba nikakva vmrovska ili ne znam kakva podrska:
ednostavno, za nas, makedoncite, vie predavnicite na makedoskiot narod- da se izrazam pokonkretno- okupatorite,zatoa sto vie ne ste makedonci, znaci, vie ste meta, predmet na ismejuvanje, na razlozuvanje na najsitni delcinja,da se vidat site vasi kriminali. zato ke kvicite, uste dolgo vreme.
dodeka postoite.se nadevam, kratko.
---------------------------------------------------------------------------
vidi, vidi!:
povtorno ..TOCAK?
uau.
a be so taka? vidi TELETABISOV, straden za mediumi, slikanje, da go ima vo sekoj frizider?
vidi majkata, i ova kopilence vo kozna jakna, so PRIDRUZBA, i BEZ SLEM?
ajde de...
http://reporter.mk/nashi-faci/gradonachalnikot-na-karposh-bogoev-na-rabota-stigna-velosiped/
vidi vidi- TELETABIS na tocak so pomosni trkala od strana!
..a be ajde>
koja e potrebata na sdsOVCITE da si pravat prikazni za TELETABISOV koj na tocakon seuste nosi sise so mlekce?
pa neli toa ne e dobro, neli ete gruevski bese primer kako toa ne cini, ne valja, dzanam?
baska ovoj ete, spored rangot ne e premier, zajakot mu e vo rang na grujo,iako zajakot ne smee da se pojavi vaka vo javnost on samo vo Solun moze na tocak.
ali ok, neka si teraat, samo glej da ne go pustite TELETABISOV sam , da ne se "izgubi" po ulicive, ili da ne mu se oladi mlekceno u sisenceno.
ima seuste BMX generacija po ulicive koi se rasteni bez mlekce u sise na bajsikl, POMOSNI TRKALA kako ovoj teletabisov, bez tatence i mamicka da go pridrzuvaat za sediste dodeka sinceto se penjavi da zavrti eden krug na pedali..
( uh, kako li se leta preku rucki lele, lele.. )
tuku so licemerie. i dvojni arsini. za mene, ist e arsinot: potrebata da se vadi njuska pred kameri e konstanta.
ako vo 2011 mu se broeja krvni zrnca na vmrovcive, da ne gi baram sea site reakcii koga go vidoa Gruevski na tocak , " pa kako on toa za popularnost, pa toj ne e za tocak, a vidi gi izbrkale od patekana pokraj vardar site tocakdzii za da pominel gruevski pred kameri, pa vidi ne nosel zastitna oprema, pa vidi ne mu stoelo tocakov, ne bil za nego, pa lele ama ne znael da vozi"...
a be interesno za citanje, Grujo na tocak.smejurii.
https://off.net.mk/lokalno/razno/i-gruevski-ne-e-za-kaciga-na-tochak
..ete, vaka duri i so "crtki" gi obelezuvaa komentarive, kao, otkrile amerika, kao nesto sudbonosno iznele po novini.
koga- toa se kacil Grujo na tocak, ( i posle nikad vise u javnost pred kameri ) a dusegriznicive edvaj docekaa da napravi "nesto pogresno"
..............sto bi rekol Vlado Jovanovski, "teroristot"
eeh, mojata cudesna zemja Makedonija.( seuste taka se vikame, gospoda banjati kopilinja,neli ? )
nejse.
..
togas i gorivoto im bese skapo- na skapanive denesni predavnicki kopilinja,
ama koga se dokopaa na vlast, zaboravija deka im bese skapo- sega niv ne im e skapo posto se vozat na drzavno gorivo i cicaat od budzetot, pa gi dignaa cenite na gorivoto.
.. vo sustina- ne zaradi pravda se bunele za patnite trosoci koi del od vmrovskite politicari nagolemo si gi cicaa od budzetot, ami zaradi zavist! togas krekaa za sLivana boneva, ( vlakno od glava ne i fali za ogromnite patni trosoci!) a ela prasajte go sega onoj Tuntev i kompanija do kade se vo prestignuvanjeto na Boneva vo odnos na patni trosoci.
... se krekase, ( a narod ovde , pogotovo BANJATITE kopilinja vo sluzba na podopasesti poltroni sareni) kako toa imalo prevrabotuvanje i so kniski partiski ..ko da ne znaevme kako toa ide.
a sega ne im smeta koga gi brkaat prevrabotenite, za da prevrabotat -prevraboteni, samo od nivnata glutnica.
zarem seuste nekoj denes moze da se izlaze deka ovaa hunta koja dojde na vlast, donese strucen kadar koj ke ja opravel drzavava?
kolku li samo se broeja i beli i crveni krvni zrnca po Todorov koga dojde vo zdravstvo. A be nindza!
ova ne cinese, ona ne cinese, koga ke dosle na vlast, se' ke bilo poinaku, demek, a be cuda i vragovi- lugjeto nemalo da umiraat a bolni nemalo da ima!
i bi. ?
prvo, nemase ni minister za zdravstvo od sds ! i toa baegi vreme.
MUVA ne gi lazese! posle donesoa nekoj mufljuz, ene go uste, ne znae vekje kade da se podzavrti- srekja negova sto negovite se na vlast, a opozicijata lapa muvi .
vazno on izleguva pred kamera, blada nesto, mumla, proseruva po nekoj zbor- nikoj nisto ne go razbira, mislam i deka ne znae sto da kaze sirot, cisto se somnevam deka voopsto znae i sto treba da napravi, sto mu se dolznosti, odgovornosti!
i bi, ama otkako banjative koplinja od zrtvi stanaa dzelati, bebinja seuste i uste povekje umiraat, rodilkite ne samo sto ne gi spasuvaat tuku ni muva ne gi lazi za toa, uslovite vo bolnicite se onakvi kakvi sto bea i ni milimetar podobro.
da se razbereme: smrtta ne ja donesoa ni vmrovcite ni sdsovcite. taa sama doagja kaj se sto e zivo- ili kade sto ke najde dupce da se provre.
a tokmu toa e vinata na site, koi od nonsalantnost, neznaenje, nekompetentnost, arogancija, luksuziranje, ne gi lociraat tie "dupcinja" preko koi ni se provira smrrta i gi zema- najmalite.
e tuka e nedogovornosta odnosno odgovornosta na raznorazni ministri, politicari i ostanati idioti.
-------------------------------------------------------------------
zalam banjati kopilinja, ama, seuste ima po nekoe "GOVEDO" vo drzavava so makedonsko poteklo, realnost i makedonska idnina, pa makar site ve stavil po kopito i na rog.
kolku da se znae, na takv i "volovi" ne im treba nikakva vmrovska ili ne znam kakva podrska:
ednostavno, za nas, makedoncite, vie predavnicite na makedoskiot narod- da se izrazam pokonkretno- okupatorite,zatoa sto vie ne ste makedonci, znaci, vie ste meta, predmet na ismejuvanje, na razlozuvanje na najsitni delcinja,da se vidat site vasi kriminali. zato ke kvicite, uste dolgo vreme.
dodeka postoite.se nadevam, kratko.
---------------------------------------------------------------------------
vidi, vidi!:
povtorno ..TOCAK?
uau.
a be so taka? vidi TELETABISOV, straden za mediumi, slikanje, da go ima vo sekoj frizider?
vidi majkata, i ova kopilence vo kozna jakna, so PRIDRUZBA, i BEZ SLEM?
ajde de...
http://reporter.mk/nashi-faci/gradonachalnikot-na-karposh-bogoev-na-rabota-stigna-velosiped/
vidi vidi- TELETABIS na tocak so pomosni trkala od strana!
..a be ajde>
koja e potrebata na sdsOVCITE da si pravat prikazni za TELETABISOV koj na tocakon seuste nosi sise so mlekce?
pa neli toa ne e dobro, neli ete gruevski bese primer kako toa ne cini, ne valja, dzanam?
baska ovoj ete, spored rangot ne e premier, zajakot mu e vo rang na grujo,iako zajakot ne smee da se pojavi vaka vo javnost on samo vo Solun moze na tocak.
ali ok, neka si teraat, samo glej da ne go pustite TELETABISOV sam , da ne se "izgubi" po ulicive, ili da ne mu se oladi mlekceno u sisenceno.
ima seuste BMX generacija po ulicive koi se rasteni bez mlekce u sise na bajsikl, POMOSNI TRKALA kako ovoj teletabisov, bez tatence i mamicka da go pridrzuvaat za sediste dodeka sinceto se penjavi da zavrti eden krug na pedali..
( uh, kako li se leta preku rucki lele, lele.. )
VOL ако ти е ќејф да ги спомињаш ѓњидиве ок е, но со нив нема што муабет да се праи , кога ќе се угојат доволно.......у кланица.
concrete- Posts : 7035
da vidis kolku mi e keif...
skokam od radost od keifovi. preubavo mi e.
koga se raspagjase bivsata ni drzava , vakvi idioti ne predadoa.
sega i ovaa ja raspagjaat pak ne predavaat.
samo da im se na toplo gazinjata tupurkesti,makar i vo voslivi dzemperi.
a ova, e podmladokot. koznjak, tocak, mnogu fotografii "da se znae" promocija.
vo nivnata partiska agenda "M" od Makedonija ne se spomnuva.
na zivo ja zakopuvaat! http://vecer.mk/Makedonija/profesor-gruevska-madzhoska-vo-budzhetot-za-kultura-ni-denar-za-makedonskiot-jazik
taka im e programirano, od denes,, nema Makedonija.
a ni ime e smeneto ni zakonot za jazici ozakonet.
vidi, ja za klanici ne muabetam.
ne sakam da iniciram klanici. kuzimo, dapace?
ne e dobro za reklamava.
ali ok, eve, za ...za.. kokicinjava ke praime muabet
eve TELETABISOV mi lici na kokice.
Kako se pojavi u javnost deka ke se zenel, posle osam godina poznavanje so nevesta mu,
a sega na bajsikl- da e go snema od mediumi slucajno,
eve da menjame tema,
svecano mu go posvetuvam ova remek delo pa neka se najde u pricava
skokam od radost od keifovi. preubavo mi e.
koga se raspagjase bivsata ni drzava , vakvi idioti ne predadoa.
sega i ovaa ja raspagjaat pak ne predavaat.
samo da im se na toplo gazinjata tupurkesti,makar i vo voslivi dzemperi.
a ova, e podmladokot. koznjak, tocak, mnogu fotografii "da se znae" promocija.
vo nivnata partiska agenda "M" od Makedonija ne se spomnuva.
na zivo ja zakopuvaat! http://vecer.mk/Makedonija/profesor-gruevska-madzhoska-vo-budzhetot-za-kultura-ni-denar-za-makedonskiot-jazik
taka im e programirano, od denes,, nema Makedonija.
a ni ime e smeneto ni zakonot za jazici ozakonet.
vidi, ja za klanici ne muabetam.
ne sakam da iniciram klanici. kuzimo, dapace?
ne e dobro za reklamava.
ali ok, eve, za ...za.. kokicinjava ke praime muabet
eve TELETABISOV mi lici na kokice.
Kako se pojavi u javnost deka ke se zenel, posle osam godina poznavanje so nevesta mu,
a sega na bajsikl- da e go snema od mediumi slucajno,
eve da menjame tema,
svecano mu go posvetuvam ova remek delo pa neka se najde u pricava
te go ja!
http://republika.mk/883328
a be tikvar eden.
prvo toj katolicki praznik, ne e den na osamenite, jebal te sveti trifun na osameno mesto.
drugo, ne e sveti valentajn tuku Sveti Trifun
kopilj eden teletavisovski .
ama posto vie banjatite se gnasite od Makedonskata tradicija, vera, nacija, jazik, istorija, kultura, zatoa ke slavite vtori avgust na vasiot banjat nacionalen praznik- vtori fevruari, nova godina na bajram, osmi mart na ramazan...
..
http://republika.mk/883328
Градоначалникот на Карпош Стефан Богоев денеска организираше ручек за осамените лица по повод празникот „Свети Валентин“.
a be tikvar eden.
prvo toj katolicki praznik, ne e den na osamenite, jebal te sveti trifun na osameno mesto.
drugo, ne e sveti valentajn tuku Sveti Trifun
kopilj eden teletavisovski .
ama posto vie banjatite se gnasite od Makedonskata tradicija, vera, nacija, jazik, istorija, kultura, zatoa ke slavite vtori avgust na vasiot banjat nacionalen praznik- vtori fevruari, nova godina na bajram, osmi mart na ramazan...
..
Ахахаааааааааа.......
http://sitel.com.mk/so-muzichki-spektakl-shilegov-otvori-avtobuska-postojka-vmro-dpmne-veli-ova-e-za-veruvale-ili-ne
... па добро бе .... и ова ли е за фалење.... им напраи само заебанција на шоферите на 50-ка .... наместо една кривина сега треба удоле угоре да се заебавааат плус уште едни семафори ....
.... ептен завршил работа .... или колку да се рече дека нешто работи... абе кој ли само ну ги дава овие идеи ...
http://sitel.com.mk/so-muzichki-spektakl-shilegov-otvori-avtobuska-postojka-vmro-dpmne-veli-ova-e-za-veruvale-ili-ne
... па добро бе .... и ова ли е за фалење.... им напраи само заебанција на шоферите на 50-ка .... наместо една кривина сега треба удоле угоре да се заебавааат плус уште едни семафори ....
.... ептен завршил работа .... или колку да се рече дека нешто работи... абе кој ли само ну ги дава овие идеи ...
king- Posts : 11124
king , ne mi se veruva.
edno vreme si rekov, da ne sum pre-strog kon Petle SiSelegov...drkadzijata gradsk..
pa pauzirav da ne go 'opejuvam"
ama ovoj bil skroz nenormalen be!
di dzej, muziki, govornici, govori, izjavi.. za.. ne mi e jasno za sto: pa avtobusot samo ke si se spusti kade odekogas se spustal, ke si zastane ke si odi... isuse boze, ova e vrv na izbanjatosta na banjatite... vo idiotizam.
edno vreme si rekov, da ne sum pre-strog kon Petle SiSelegov...drkadzijata gradsk..
di dzej, muziki, govornici, govori, izjavi.. za.. ne mi e jasno za sto: pa avtobusot samo ke si se spusti kade odekogas se spustal, ke si zastane ke si odi... isuse boze, ova e vrv na izbanjatosta na banjatite... vo idiotizam.
Guzfejs
sori peTLE, ali bilo je jace od mene... posebno posle otvaranjevo na avotbuska
a, kako se otvara avtobuska stanica...koja e otvorena pred ..30-40 godini..???
ona, si vrvi soobrakjaj a oni ko idioti sobrale verno clanstvo da glumi patnici koi uzurbano- odigruvaat uloga na zaposleni na koi izvanredno im znaci posledniov koprcaj na SISElegov?
so sletovi, igraorni priredbi, govori na idiotov?
isuse..
predrkal izgleda.
deka e pijan se gleda i po govorov. tuki baska i predrkal.
Последната промена е направена од VOL на Саб Фед 17 2018, 20:36. Мислењето е променето 1 пати
..не бе мој стар друже, врвот беше пред некое време. Ова се само афтершокови, после главниот удар. Сеа полека ќе почне таложењето и си тонеме у нивните говна.VOL напиша:king , ne mi se veruva.
Ми праќа еден некаков линк за да сум се потпишал на некаква петиција за некаква незнам акција за да се каже нешто... : ...до кооооога беее потписи, времето одамна е ко за берданка,...или алтернатива за добра жолта и пиење да заборавиме. За потписи помина.
neznam.
ja ne gi ebam dva posto. u stvari.... obratnoto. ama mnogu povekje od dva.
se gubat i prijateli, ama bas me zabole- ja ko niv so glavata sega dole, ne sum. zalam ama nazad nema. posto ova vekje ne se "kriminalite na grujo" da go e8am i nego i kriminalite, tuku , mi ja rasturaat drzavata. zatoa , koj gi e8e. makar i crknale.
ednostavno, koj , kolku moze, kaj sto moze
se gubat i prijateli, ama bas me zabole- ja ko niv so glavata sega dole, ne sum. zalam ama nazad nema. posto ova vekje ne se "kriminalite na grujo" da go e8am i nego i kriminalite, tuku , mi ja rasturaat drzavata. zatoa , koj gi e8e. makar i crknale.
..се разбираме...VOL напиша:neznam.
А тек ова ....VOL напиша:king , ne mi se veruva.
http://kurir.mk/Makedonija/shilegov-kje-gi-rusham-galiite-shto-kje-chini-5-milioni-evra-pari-za-novi-proekti-nema/
... непотребно дури 5 милиони евра ќе се трошат за лечење на нечии фрустрации....
.... ова веќе е болест ...
..нема лек за тоа , евентуално еутаназија , ако се допушти со закон...king напиша:А тек ова ....VOL напиша:king , ne mi se veruva.
http://kurir.mk/Makedonija/shilegov-kje-gi-rusham-galiite-shto-kje-chini-5-milioni-evra-pari-za-novi-proekti-nema/
... непотребно дури 5 милиони евра ќе се трошат за лечење на нечии фрустрации....
.... ова веќе е болест ...
По којзнае колку време денес пред трговски пак ги видов оние дуплине САНОСи од седумдесетите и осумдесетите години минатиот век...
....за живот во Македонија .... „Враќање во минатото“ ....Мајкл Џ. Фокс
....за живот во Македонија .... „Враќање во минатото“ ....Мајкл Џ. Фокс
Uuu..
go kidnapirale spomenikot
http://republika.mk/886108
kojznae dali LIgusev Petle, ke se osudi da gi otsrani cavkine na uck na bitpazar i topaansko pole.
neli, nelegalno trgaale..
na zenatamu da i go natrgaat mladi majmuni.
go kidnapirale spomenikot
http://republika.mk/886108
Доцна ноќеска од пред Врховниот суд е отстранет споменикот на Андон Ќосето. На социјалните мрежи објавија видеа од вадењето на споменикот. Ова е првиот од спомениците за кој е утврдено дека се незаконски поставени.
kojznae dali LIgusev Petle, ke se osudi da gi otsrani cavkine na uck na bitpazar i topaansko pole.
neli, nelegalno trgaale..
na zenatamu da i go natrgaat mladi majmuni.
i taka...
kako sto ne "iznenadi" snegot vo fevruari, taka i NE ne iznenadi reakcijata na NOSOgazov, Petle SISELegov..
ednostavno, nema sto da ne iznenadi kaj ova SPIRTOSANIOV "nacalnik": pomegju dve pijanki- osto kaj nego nema period "pomegju dve treznenja" udobno zaDRKan so milsite kon onaa so dignata opaska vo parlamentot...
zasto da gubi vreme za vemerovskiot grad? zasto da ne gi ostavi gragjanite da se otepaat vo snegon?
http://kurir.mk/republika/skopje/haos-vo-skopje-gradot-pod-sneg-ulicite-i-bulevarite-neischisteni-i-neproodni-instituciite-ne-reagiraat/
http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=129873#.WpTxZFLTnIU
kako sto ne "iznenadi" snegot vo fevruari, taka i NE ne iznenadi reakcijata na NOSOgazov, Petle SISELegov..
ednostavno, nema sto da ne iznenadi kaj ova SPIRTOSANIOV "nacalnik": pomegju dve pijanki- osto kaj nego nema period "pomegju dve treznenja" udobno zaDRKan so milsite kon onaa so dignata opaska vo parlamentot...
zasto da gubi vreme za vemerovskiot grad? zasto da ne gi ostavi gragjanite da se otepaat vo snegon?
http://kurir.mk/republika/skopje/haos-vo-skopje-gradot-pod-sneg-ulicite-i-bulevarite-neischisteni-i-neproodni-instituciite-ne-reagiraat/
ХАОС во Скопје: Градот под снег, улиците и булеварите неисчистени и непроодни, институциите не реагираат
Скопје е блокирано од неисчистените улици, никаква реакција од институциите. Граѓаните се гневни и чекаат институциите да го расчистат снегот, кој повеќе од цел ден е неисчистен.
http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=129873#.WpTxZFLTnIU
http://kurir.mk/republika/skopje/aerodrom-vo-moeto-srce-ulicite-i-trotoarite-se-opasni-gradonachalnikot-muva-ne-go-lazi/„Аеродром во моето срце“: Улиците и тротоарите се опасни, градоначалникот мува не го лази
da ne mu raspukne samo guznava puknatina na LICNIOT mu guz , na guz fejsov, od snegov i mrazov...
preporaka do zajacite od sds: nalivajte go so etil, metil, etanol i ne znam kakvi ti ne alkoholi- i od nadvor,a ne mu vleze nekoj mrazvo gorniov preden shupak, ke ni snema posle "nacalnik" na gradov.
ke zalime.
http://skopje24.mk/koja-e-devojkata/
Господи Боже Ристос и Богоројце.... до кај стигна светов и веков
чучулига- Posts : 13528
...која штикла јеботе благи бог и римски папа..и VOL, ако не му пречи ладноча..
Tarzan ne tepa majmuni,
Zagor ne vadi noz na mrtvoga indijanca
A Vol ne jebe fotoshop paljevini, na koi se palat mladi cuculigi
I inace, u konkritoviot blagoslov ima error: drug put koga blagosiljas, ide najprvo Vol i na kraj pak Vol, t.e odnapred i odzadi. Izmedju moze al i ne mora, rimski papi, gospodi, itn .
Zagor ne vadi noz na mrtvoga indijanca
A Vol ne jebe fotoshop paljevini, na koi se palat mladi cuculigi
I inace, u konkritoviot blagoslov ima error: drug put koga blagosiljas, ide najprvo Vol i na kraj pak Vol, t.e odnapred i odzadi. Izmedju moze al i ne mora, rimski papi, gospodi, itn .
Страна 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Pripyat, град на духовите
» Снег во Македонија
» Скопје и околината
» Македонската и српската влада денеска одржаа заедничка седница во Скопје
» Снег во Македонија
» Скопје и околината
» Македонската и српската влада денеска одржаа заедничка седница во Скопје
Страна 3 of 12