Керим – македонски кандидат за генерален секретар на ОН
+3
concrete
чучулига
king
7 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Керим – македонски кандидат за генерален секретар на ОН
..па нормално бе , у криза за пари се , една за две червени поише им одговара од мангуп со скупи животни навики....хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....
... овде за друго и друг прајме муабет ...

concrete- Posts : 7029
Бокова????хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....
.... ме интересира потеклото на нејзиното презиме .... бок-ова ....

...што е тоа ..ова ... помеѓу боковите

...
king- Posts : 11108
Потеклото и е македонско.king напиша:Бокова????хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....
.... ме интересира потеклото на нејзиното презиме .... бок-ова ....![]()
...што е тоа ..ова ... помеѓу боковите![]()
![]()
...
хан Ацо- Posts : 333
oo..vidi vidi... a sega prepoznavas "makedonci" i "makedonsko" a?

daleku e "lunata" da kopate po "blgarskio proizhod na universumot"
zeleno i kiselo grozjeto?
ah bre..

daleku e "lunata" da kopate po "blgarskio proizhod na universumot"
zeleno i kiselo grozjeto?
ah bre..
VOL- Posts : 17149
...најнормално бе, зар очекуваша нешто од остатокот татари, турци и цигани????хан Ацо напиша:Потеклото и е македонско.king напиша:Бокова????хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....
![]()
...
Вие од толку мажи како ја најдовте жена кандидат и тоа за во ОН.Изгледа нема мажи во Бугарија,се се тоа некој педерчиња на кого американците им го ебат номерото на крштелното.хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....
кнез- Posts : 688
Изгледа си ти далеку од темава,следниот генерален секретар на ОН треба да биде жена од Источна Европа со православна вера,ете за тоа Бокова е нашиот кандидат.А вие со Керим далеку ќе стигнете,мало моргенкнез напиша:Вие од толку мажи како ја најдовте жена кандидат и тоа за во ОН.Изгледа нема мажи во Бугарија,се се тоа некој педерчиња на кого американците им го ебат номерото на крштелното.хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....

Нема остаток,сите сме Македонци,дури и нашиве цигани са Македонци.concrete напиша:...најнормално бе, зар очекуваша нешто од остатокот татари, турци и цигани????хан Ацо напиша:Потеклото и е македонско.king напиша:Бокова????хан Ацо напиша:Праиме муабет за тоа дека ми е чудно како не најдовте барем еден Македонец за кандидат.А со тебе се кладим дека ќе изберат Бугарката Бокова.king напиша:„Ебала“ те шумадиска крв и нино белов ....
![]()
...
Сите сте македонци а се викате Бугарија?????????????хан Ацо напиша:
Нема остаток,сите сме Македонци,дури и нашиве цигани са Македонци.
Каква Бугарија?!Сите белци по светот са Македонци.king напиша:Сите сте македонци а се викате Бугарија?????????????хан Ацо напиша:
Нема остаток,сите сме Македонци,дури и нашиве цигани са Македонци.
Ете така бе Ацко.Сега ќе ти биде многу полесно
кнез- Posts : 688
Aцко е наш ... убацен у бугарски редови ...

.... нешто платата му касни ама нека не бере гајле ... и бонус ќе добие .....

Добро се зезамо,сви смо фрајери овдеking напиша:Aцко е наш ... убацен у бугарски редови ...![]()

Да бе ....хан Ацо напиша:Добро се зезамо,сви смо фрајери овдеking напиша:Aцко е наш ... убацен у бугарски редови ...![]()
... те нема, те нема ... па сега од нигде пак ја промоли њушката ....
... ти стана досадно откако виде дека се до еден се потенцијални благонадежни?

samo skaj iz d limit tamu, za bugaromongolcive 
...a ovde setaat kako bugaristanski orospicinja so mini suknjicinja, begju tezgite na bitpazar negde, 90-91', leva ruka na vime desna na gz, potkleknati, da ne gi zguzat instantno lice mesto
..
so se veli, da se zacuvaat za prava ljubaff- princot sobel ko dve cerveni- koj prv si ja vidi negova e 

...a ovde setaat kako bugaristanski orospicinja so mini suknjicinja, begju tezgite na bitpazar negde, 90-91', leva ruka na vime desna na gz, potkleknati, da ne gi zguzat instantno lice mesto

so se veli, da se zacuvaat za prava ljubaff- princot so

VOL- Posts : 17149
toa mue nasledstvo od balkanskite vojni koga nekoj sumadiec i go nacukal do usi na nekoja bugarska nevesta...VOL напиша:se glea deka tece vo tebe sumadiska krvхан Ацо напиша:Сеуште сум жив.concrete напиша:...жив си?? драго ми е .., си помислив те изела степата....хан Ацо напиша:Стварно не разбирам како може да предлагате еден Турчин за македонски кандидат!![]()
..зошто бе да не предлагаме некој "турчин" кој се вика Срџан, кога американци избрале за президент некој нигер со американско име Барак Обама????
Па предложете некој Македонец,зошто треба да се споредувате со америте,они са олош и џубре?!
gestapo- Posts : 175
Сите сте благонадеждни,само дека некои уште не сте се осознале.king напиша:Да бе ....хан Ацо напиша:Добро се зезамо,сви смо фрајери овдеking напиша:Aцко е наш ... убацен у бугарски редови ...![]()
... ти стана досадно откако виде дека се до еден се потенцијални благонадежни?![]()
![]()
A бе .... нешто начув ...хан Ацо напиша:Сите сте благонадеждни,само дека некои уште не сте се осознале.king напиша:Да бе ....хан Ацо напиша:Добро се зезамо,сви смо фрајери овдеking напиша:Aцко е наш ... убацен у бугарски редови ...![]()
... ти стана досадно откако виде дека се до еден се потенцијални благонадежни?![]()
![]()
... тие црвените што многу бугарки со години љубоморно ги чуваа ... почнале да ги даваат на DNK експертиза .... во надеж да на своите деца конечно им го најдат таткото или дедото ...

Шо се овие збеснотилаци на темава м?
Лелеееее, еј... цел ден бришам пребришвам, дај бе поштовање малку да му се сневиди не мора и овде сега да се замарам...!!!
Ако имате нешто поќе за овај бруката криминална да кажите арно, ако не, правец онаму долу в кафана за вакви дрндупки!!!
Лелеееее, еј... цел ден бришам пребришвам, дај бе поштовање малку да му се сневиди не мора и овде сега да се замарам...!!!
Ако имате нешто поќе за овај бруката криминална да кажите арно, ако не, правец онаму долу в кафана за вакви дрндупки!!!
чучулига- Posts : 13528
Чучулиго,ова на сликава е твоето куче?чучулига напиша:Шо се овие збеснотилаци на темава м?
Ацо,
не се вика срџан керим, а овде за него, за керим е муабетот ако не си прочитал. инаку!
не се вика срџан керим, а овде за него, за керим е муабетот ако не си прочитал. инаку!
чучулига- Posts : 13528
А ти ко да не знаеш дека шумадијците на знаат да изговорат Ѓ ....чучулига напиша:Ацо,

Срѓан Керим меѓу првите четири по 4. круг на гласање
http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=AE5D49490D028B4FA47948BC741C39B5
http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=AE5D49490D028B4FA47948BC741C39B5
...ако е така Срѓан..побеѓује..!!!! 

Страна 2 of 2 • 1, 2

» Разбивање на магла, на македонски начин... :)
» Македонски обичаи: верски, пагански празници итн.
» Свети Кирил и Методиј - Македонски и сесловенски просветители
» Разни вести, онака без врска
» Македонски обичаи: верски, пагански празници итн.
» Свети Кирил и Методиј - Македонски и сесловенски просветители
» Разни вести, онака без врска
Страна 2 of 2