Платеничкото новинарство на СДСМ и СОРОС доживува невидена хипокризија. Токму оние која ја уништуваат медиумската слобода преку милиони кои СОРОС ги истура за да одредени медиуми ги пропагираат политиките на СДСМ вчера се појавија на протест пред МРТВ.