Разни известувања
+4
Admin
OSA
concrete
king
8 posters
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: СТАРТ МАГАЗИН
Страна 5 of 8
Страна 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Разни известувања
Изгледа не се разбираме ... ај на кратко ..OSA напиша:
togash trebashe da ostavish da odberam so koj ke bidam moderator
koga me prasha bev samo jas ,i zatoa odgovoriv so da
dokolku mora da bidat dvajca ostavi da si go odberam partnerot ,a ne vaka na svrshen chin
dokolku nemoze se otkazuvam javno
нити си му ти „шеф“ ниту ти е тој тебе „шеф“ двајцата сте независни ....па некој некого да бира ...
king- Posts : 11124
koj del ne mi go razbirash ?king напиша:Изгледа не се разбираме ... ај на кратко ..OSA напиша:
togash trebashe da ostavish da odberam so koj ke bidam moderator
koga me prasha bev samo jas ,i zatoa odgovoriv so da
dokolku mora da bidat dvajca ostavi da si go odberam partnerot ,a ne vaka na svrshen chin
dokolku nemoze se otkazuvam javno
нити си му ти „шеф“ ниту ти е тој тебе „шеф“ двајцата сте независни ....па некој некого да бира ...
nesakam na naslovnata strana da stoi negoviot nik do mojot ....ili jas ili toj .
ili moderator OSA ili ne ,shto e tolku teshko da se razbere
OSA- Posts : 793
хммм... OSA мори младо моме, модерирање не е некоја активност која се одвива во парови....
не е тоа ко полицајцине по двајца у кола кои ги врзува завет на гинење еден за друг.
На основа на своите афинитети ги усмеруваш и враќаш на правиот пат оние кои ќе забегаат. Секое модерирање си има лична нота на модераторот. Тоа не е дует или не дај боже хор.....

На основа на своите афинитети ги усмеруваш и враќаш на правиот пат оние кои ќе забегаат. Секое модерирање си има лична нота на модераторот. Тоа не е дует или не дај боже хор.....

concrete- Posts : 7035
OSA напиша:koj del ne mi go razbirash ?
nesakam na naslovnata strana da stoi negoviot nik do mojot ....ili jas ili toj .
И јас неќам ти да бидиш модератор.
Ти стиска?
чучулига- Posts : 13528
оваOSA напиша:
koj del ne mi go razbirash ?
ili jas ili toj .
... е баш тоа што неќам да го видам ... условувањето ...
Ja podrzhuvam OSA shto i da odluchi.
Kezhman velichanstveni- Posts : 266
king напиша:оваOSA напиша:
koj del ne mi go razbirash ?
ili moderator OSA ili ne ,shto e tolku teshko da se razbereili jas ili toj .
... е баш тоа што неќам да го видам ... условувањето ...
А оти толку ја убедваш?
можда така изгледа ама не убедувам никого ....
..сакам работите да се јасни ..
ne bi sakala da se ubeduvame ,jas i neznam shto treba da rabotam ,taka i se izjasniv deka ke se obidam ,no dali ke uspeam neznam ,i toa samo vo znak na blagodarnost za ukazanata doverba od vasha stranaconcrete напиша:хммм... OSA мори младо моме, модерирање не е некоја активност која се одвива во парови....не е тоа ко полицајцине по двајца у кола кои ги врзува завет на гинење еден за друг.
На основа на своите афинитети ги усмеруваш и враќаш на правиот пат оние кои ќе забегаат. Секое модерирање си има лична нота на модераторот. Тоа не е дует или не дај боже хор.....![]()
![]()
sepak jas ke moram da se zablagodaram na ovaa funkcija koja ne ni pochnav da ja obavuvam ako nema moznost da ja smenite odlukata
(Оооооо се молам дека нема)
Не те канисива да му потпишиш за жирант мориии!!!
vrabec, idi u trista PM !!!
( prajvet mesidzis, de )
Не те канисива да му потпишиш за жирант мориии!!!
vrabec, idi u trista PM !!!

( prajvet mesidzis, de )
ОЅА е симната од листата на модератори ...
..условување нема на никој да му биде дозволено ..
tokmu radi toa i jas go pobarav ova od tebe ,ako beshe za zaebancija i mnogu beshe .....king напиша:можда така изгледа ама не убедувам никого ....
jas ne uslovuvav ,no se najdov vo sostojba za koja smetav deka ne e fer ,zoshto nitu ednash ne spomna deka ke imam partner ,pa da bev podgotvena ,ili ova kolku da ti bide chista sovesta ,ti ponudivme ,sama se otkaza ...
sepak ti si toj shto odluchuva
kahm...
interesna diskusija, vo koja odluciv da stojam nastrana. iako jas sum spomnat..
ok.
Oso. vetuvam javno deka nema da te zakacam..osven u samoodbrana.a ima li pricnina da se branam od tebe?
pod zakacanje znaci- nema da ti se obrakjam licno.nisto ne me interesira od toj domen.
a komentari na tvoive postovi, ke si davam, toa ne e napad na tebe.
ako sam ti ja problem, togas ne sum ti vsusnost, voopsto.
i onaka me ignoriras, slobodno mozes da prodolzis,jas sum korekten. dodeka ne me rcnes. kako i sekoj, veruvam.
ok e od mene?
slobodno moderiraj, na podforumot.
i ne znam dali si svesna, no se stavas vo situacija da te moljakaat, kako da si svetiot graal, a koga ke se ispolni
ona sto go baras, prodolzuvas da baras vlakno vo jajce.
... mislis li deka si eksluzivitet..? senkata ne moze da ti e pogolema od drugite, Oso, na site ni e ista.
moderiraj si, de, mozebi i mene mi e smesno da sum so tebe,pa sto. golema rabota.
ok.
Oso. vetuvam javno deka nema da te zakacam..osven u samoodbrana.a ima li pricnina da se branam od tebe?
pod zakacanje znaci- nema da ti se obrakjam licno.nisto ne me interesira od toj domen.
i onaka me ignoriras, slobodno mozes da prodolzis,jas sum korekten. dodeka ne me rcnes. kako i sekoj, veruvam.
ok e od mene?
i ne znam dali si svesna, no se stavas vo situacija da te moljakaat, kako da si svetiot graal, a koga ke se ispolni
ona sto go baras, prodolzuvas da baras vlakno vo jajce.
... mislis li deka si eksluzivitet..? senkata ne moze da ti e pogolema od drugite, Oso, na site ni e ista.
moderiraj si, de, mozebi i mene mi e smesno da sum so tebe,pa sto. golema rabota.
Последната промена е направена од VOL на Саб Јан 10 2015, 00:38. Мислењето е променето 1 пати
VOL- Posts : 17150
OSA напиша:tokmu radi toa i jas go pobarav ova od tebe ,ako beshe za zaebancija i mnogu beshe .....king напиша:можда така изгледа ама не убедувам никого ....
jas ne uslovuvav ,no se najdov vo sostojba za koja smetav deka ne e fer ,zoshto nitu ednash ne spomna deka ke imam partner ,pa da bev podgotvena ,ili ova kolku da ti bide chista sovesta ,ti ponudivme ,sama se otkaza ...
sepak ti si toj shto odluchuva
Би свадба помина ухххх (олеснување)
VOL напиша:kahm...
ok.
ok e od mene?
Ехехеееее... и ти колку касниш... аш, нема поќе, папа бубата.
a tvoeto odnesuvanje ne e uslovuvanje ?king напиша:ОЅА е симната од листата на модератори ...
prvo mi ponudivte moderator ,za koga ke prifatam i kazam da na svrshen chin da mi go dadesh partnerot
eve moj predlog do tebe i do adminot ,mislam deka e fer
stavi me moderator so velichenstveniot ,a on neka si bide na nastani od svetot
Ехехеееее... и ти колку касниш... аш, нема поќе, папа бубата.
e da bee..

VOL- Posts : 17150
...како почнавте форумов ќе прерасне во нешто каде муабетите се вртат околу нас, наместо ние да разговараме за работите околу нас.
...и никако не ми е јасна потребата од закачање и меѓусебно кошкање на некои кои меѓусебно не се ни познаваат , а се само на сонова на некаква престава која ја имаат за некого на основа на ликот кој го пишува.....во виртуелнава приказна.
А факт е дека сите ко попарени бегаат од вистинското дружење и на луѓе со потполно спротивни ставови за нештата ...како луѓе од реалниот свет.
Но добар даље....
...и никако не ми е јасна потребата од закачање и меѓусебно кошкање на некои кои меѓусебно не се ни познаваат , а се само на сонова на некаква престава која ја имаат за некого на основа на ликот кој го пишува.....во виртуелнава приказна.
А факт е дека сите ко попарени бегаат од вистинското дружење и на луѓе со потполно спротивни ставови за нештата ...како луѓе од реалниот свет.
Но добар даље....
Вака стојат работите ... се беше јавно ..OSA напиша:a tvoeto odnesuvanje ne e uslovuvanje ?king напиша:ОЅА е симната од листата на модератори ...
prvo mi ponudivte moderator ,za koga ke prifatam i kazam da na svrshen chin da mi go dadesh partnerot
eve moj predlog do tebe i do adminot ,mislam deka e fer
stavi me moderator so velichenstveniot ,a on neka si bide na nastani od svetot

види дата и време ... пред повеќе од 36 часа ...
Последната промена е направена од king на Саб Јан 10 2015, 00:49. Мислењето е променето 1 пати
..јас??? јас никогаш не се лутам.., ниту некогаш ..ниту сега...никомучучулига напиша:Не се лути конкретен.

mislam deka ako sme fer ,a bi trebalo morada priznaeme tuka javno deka ova beshe epten NE FER ...concrete напиша:...како почнавте форумов ќе прерасне во нешто каде муабетите се вртат околу нас, наместо ние да разговараме за работите околу нас.
Но добар даље....
ushte pomalku pak da prifatam obvinuvanje deka sum uslovuvala ...samo sakam chisti pravila ,nishto poveke ,
ochigledno ova beshe nekoja smislena igra mozebi ,no sekoj uchi od sopstvenite greshki ,pa i jas
a za druzba nema problem ,jas nitu begam nitu ke begam ,
OSA напиша:mislam deka ako sme fer ,a bi trebalo morada priznaeme tuka javno deka ova beshe epten NE FER ...
ushte pomalku pak da prifatam obvinuvanje deka sum uslovuvala ...samo sakam chisti pravila ,nishto poveke ,
ochigledno ova beshe nekoja smislena igra mozebi ,no sekoj uchi od sopstvenite greshki ,pa i jas
Да бе, да...
баш беше специјално дизајнирана игра за Оса кај шо Оса се покажа неспособна.
И?
ОSA ептен си табиетлија, а и онаа птичката од високата гора не е за фрлање...идеме добар даље..треба време роговите во вреќа да си се наместат удобно и да не се бодат..OSA напиша:mislam deka ako sme fer ,a bi trebalo morada priznaeme tuka javno deka ova beshe epten NE FER ...concrete напиша:...како почнавте форумов ќе прерасне во нешто каде муабетите се вртат околу нас, наместо ние да разговараме за работите околу нас.
Но добар даље....

се надеваам дека ќе го имаме тоа време...
Ne e fer King.Edna zhena beshe na forum i nejze ja naluti.
Kezhman velichanstveni- Posts : 266
Страна 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» Разни вести, онака без врска
» Разни вести, онака без врска - 2
» Разни вести, онака без врска - 3
» Разни вести, онака без врска - 4
» Разни вести, онака без врска - 2
» Разни вести, онака без врска - 3
» Разни вести, онака без врска - 4
ВЕТЕРНИЦА :: ФОРУМИ :: СТАРТ МАГАЗИН
Страна 5 of 8