Во Германија владее тензична атмосфера по терористичкиот напад во Берлин во кој загинаа 12 луѓе. Чуварите на редот се обидуваат да расветлат како најбараниот човек во Европа, со пиштол во џебот, поминал две граници од Берлин до Милано без да биде фатен